Årsresume 2019

2019 / Permalink / 0
MY FIRST POST IN 2020... AND DECADE!😻
 
Dear lord, mitt första inlägg detta året och till och med årtionde. Så galet! 😍 HEJ BLOGGEN iallafall. Förlåt att jag inte prioriterar dig oftare. Det är ju väldigt kul att skriva, ska försöka göra det lite mer ofta.
 
Jag kom hem för en vecka sedan från Thailand, Kambodja och Vietnam. Galet! Tänkte göra ett separat inlägg om det för det förtjänar minsann sitt egna spotlight. Men nu tänkte jag faktiskt fokusera mer på en årsresume. Jag älskar reflektera över tiden som gått, titta tillbaka och gå igenom minnena. Det ger mig en stund att faktiskt landa i mitt liv, över åren som går, och ger mig en chans över att styra mitt liv lite i den riktning jag vill. Är jag på väg åt rätt håll? Har det gått bra? Dåligt? Årsresumer har jag gjort sedans jag var liten och bodde i Oxie... då gjorde jag det på ett stort vitt blad där jag klistrade på bilder med olika bilder (kanske urklipp ur en tidning?) som skulle symbolisera det året. Nu, thanks to the world of internet, så kan jag göra det på min blogg 😜 
 
Så.. 2019.. Thanks for a good year! Shall we start?
 
JANUARY
 
 
Firade in det nya året i KAPSTADEN, SYDAFRIKA... Nä, men alltså kan vi ta en stund och beundra vilket häftigt resmål det är? Kan fortfarande inte fatta att jag varit i Sydafrika. Så så så coolt!! 😄 Reste dit med Jess & Lager och tyckte det var ett sjukt häftigt resmål. Behövde fylla på livsglädjen lite efter att jag var på ett jobb jag vantrivdes på. Komma bort. Byta miljö. Ladda batterierna.. och som det hjälpte. Minns jag stod på Table Mountain och sa till Jess "undra vilket jobb jag kommer hamna på detta året.." ingen aning hade jag att jag till våren skulle hamna på en jättebra arbetsplats 😃
 
Åkte tillbaka med ett SJUKT driv och började söka jobb riktigt ordentligt. Var på helt fel arbetsplats, i fel team, med fel arbetsupgifter.. Jag ville testa jobba med HR, dvs INTE rekrytering som jag arbetat med tidigare, bara för att testa ifall vingarna och liksom se om det finns andra arbetsuppgifter jag kanske trivs med. Men nej det var så så fel för mig! Insåg då att det är rekrytering jag tycker är kul och det jag borde satsa på! 
 
FEBRUARY
 
 
 
MY LITTLE BABY TURNED 1! (Förtydligande, det är min systerdotter... inte mitt egna barn) Denna lilla älsklingen blev ett år och alltså kan man vara sötare? Svar nej. 💗
 
Förutom lillans första födelsedag så fortsatte februari med en jäkla massa jobbsök. Det stora fokuset var verkligen på att byta jobb. Och helvete som jag sökte. Hela februari bestod i princip utav att söka jobb, gå på intervjuer runt om i Malmö/Lund, gråta på mitt nuvarande jobb för jag hatade verkligen det så mycket. Konstigt nog tyckte jag jobbsökandet var rätt kul, även om det fanns en viss stress i att mitt dåvarande kontrakt skulle gå ut. Någonstans där inne så visste jag att det löser sig, på ett eller annat sätt. 
 
MARS
 
Utgång med Irmiz
 
Glada fnissiga tjejer, mitt leende var extra stort för jag hade nyss haft min sista arbetsdag woho! 
 
Slyniz fyllde 27 år och vi överraska honom!
(null)
BYE!!!!! 
 
Mars flöt på i jobbsökandets tempo. Det tar ju ett tag här i Sverige till skillnad i Australien där det gick betydligt fortare. Men det kändes som att mitt CV var mycket starkare den här gången och det gick väldigt fort/enkelt att få arbetsintervjuer. Det hela slutade med att JAG blev kontaktad för mitt nuvarande jobb genom en kontakt (trots att jag redan var på gång i massa andra processer). Gick på intervjun och bara kände att Ja... detta känns jättebra! Blev erbjuden jobbet dagen efter intervjun! Tackade ja direkt och DET KÄNDES SÅÅÅÅÅÅÅ BRA!! FINALLY 😃
 
APRIL 
 
 
 
 
Nya jobbet, våren var officiellt här med vårkänslor i luften och jag var minst sagt G L A D! Trivdes direkt på mitt jobb från första början och kändes som jag hamnat rätt. 
 
MAJ
 
 
Sommarens "första" månad enligt mig, och även min favoritmånad på hela året! Planterade mina FÖRSTA örter någonsin, till och med tomater, och jävel vad det växte hela sommmaren.. detta året fick jag lite gröna fingrar vilket är vääldigt olikt mig. Kanske nu man blivit vuxen på riktigt? 
 
Besökte Mossbylund med Vanja på hennes bday 💜
 
JUNE 

 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 SOMMAREN ÄR HÄR PÅ RIKTIGT och jag var i Polen..... TVÅ gånger.. En gång med mina föräldrar första gången. Vi hade en jättemysig helg och jag blev positivt överraskad faktiskt. Ett par veckor senare åkte jag med Jess och vi spenderade dagarna på att cykla runt mellan Polen & Tyskland, äta, och somna på stränderna i solen.. gå på massage...så nice!! Älskar faktiskt den polska kusten. Så vackert! 😍
 
 JULI 
 
 
 (null)
 
 
 (null)
 
 
 (null)
 
 
 (null)
 
 
 
 (null)
 
 (null)
 
 Min första "semester" i mitt liv. Med semester menar jag att man har ett kontorsjobb, eller heltidsjobb, där man är borta 3-4 veckor och sen återgår till samma arbetsuppgifter. Har innan dess alltid varit extrajobbare, periodare, visstidare... har aldrig liksom haft en så lång paus för att sen gå tillbaka utan att ta paus i anställningen. Rätt intressant egentligen. Det är väl sån livsstil jag haft bara iochmed att jag varit så ung.
 
Men jag var helt övertygad om att jag skulle maxa min semester och ta vara på den riktigt ordentligt! Så jag och ludret drog till Marbella, Spanien. Ett drömresmål jag haft jättelänge! Och har inte besökt medelhavet på SÅÅÅÅ LÅNG TID! Hade saknat det💗 Vi besökte Gibraltar, chillade på stranden, åt på dyra restauranger, tjaffsade över Schackspel (haha lång historia😂 note to self: spela aldrig spel med Lager) och åkte till Malaga. Sååå vacker stad! 
 
AUGUST
 
(null)
 
 (null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
 
 
Åkte upp till Göteborg med Jess, och sedan vidare till Oslo där vi campade i utkanten och gjorde lite hikes och blev vän med en romänsk man hahahahahha. Var ute och partajade med Neggan och träffade Laila Bagge. Love her. Hade en jätterolig semester! 😃 Sen hade vi ju Trallyt med jobb! SÅ kul! 
 
SEPTEMBER
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Båstad! 
 
I mean.... Älskar Maj månad... men September tar ju alla månader! Kanske för jag fyller år hihi... Min födelsedag innehåll dock lite familjedrama (suck..) men hade det väldigt trevligt med mina vänner! Firade hemma hos Jess en helgen, och helgen därpå gjorde vi "One Weekend Two Cities" resan 😂 Väldigt komiskt och rolig resa! Hamnade i både Prag och Rom på samma helg! 
 
OKTOBER 
 
 
 
 
(null)
 
 
Oktober var en rolig månad och mycket fokus på jobb. Åkte till Sthlm med Jess och åt på veganska restauranger och levde livet. Var ute med Negin och dansade salsa på Paddys hahahha. Våra utekvällar blir alltid skitroliga! Ända jobbiga var väl lite kärleksbekymmer men det var ändå kul nu i efterhand! 
 
NOVEMBER 
 
(null)
 
 
 
Jobbade på A**** och blev wasted på festen hahahahaha. Men SÅ kul - fyfan vad jag skatta. Lätt bästa jobbfesten hittills. Mycket fokus på jobb här med - men på ett kul sätt! Kom mer och mer in i gänget och lärde känna mina kollegor på riktigt. Ni vet på den nivån då man går förbi "kollegor" stadiet och blir vänner istället? Tar ju ett par månader tycker jag innan man kan visa sin lite mer privata och avslappnade sida av sig själv på jobbet när mna försöker göra ett bra intryck. Sen hade vi massa utbildning och middagar med jobb också. Väldans trevligt. Mycket AW och drinkar med vänner. Så kul.
 
DECEMBER 
 
 
 
Det roliga är att om du frågar vilken månad jag hatar mest så är det alltid december. Hatar julpressen och hetsen - och vill bara månaden ska gå förbi. Men jag hade faktiskt... konstigt nog.. en jättebra månad i år. Hm, konstigt! 😉 Brukar verkligen inte vara ett fan. Men det var julmarknader, julmys med jobb, lucia firande och stora julfesten. Julfirande med vänner. Julafton var ju lite knasigt men blev ändå relativt bra faktiskt och SEN avslutade jag året med att uppfylla en jättelång dröm jag haft om att backpacka i freaking... ASIEN!!!!! Vi flög till Thailand och började vår backpacking resa genom Kambodja och besökte Ankor Wat och blev blessed av en munk. 😍🙏
 
 Allltså all in all.. a very good year indeed. Jag besökte 8 olika länder (Sverige och Danmark är inte inkluderat då) varav många var helt nya resmål för mig. Alltså - wow!! 😍 Lagt mycket pengar på resor, men så värt vartenda krona! Jag hamnade på ett jobb som jag verkligen känner jag trivs så himla bra på och där jag hör hemma. Från att vantrivas till att älska sitt jobb - shit. Lärt känna massa nya människor, umgåtts med mina nära och kära, tränat på och käkade nyttigt. En del festande men en bra lagom nivå liksom. 😉 Känns som jag lyckats bygga upp ett liv här i Malmö som jag är väldigt nöjd med, självklart har jag massa andra mål jag jobbar mot men tycker det känns som en bra grund. Stolt! 
 
Tack 2019 för alla resor, jobb, lärdomar, för att du fick mig känna mig vuxen, fri och äventyrligt. En perfekt kombination och äventyr och stabilitet. Precis som jag vill ha det. 💗
 
2020 - känns verkligen som det började med en sjukt bra start! Tänkte skapa en visionboard för året och vilka mål och drömmar jag har för det nya året. Känns verkligen som ny energi - ett vitt blad. Jag gillar det 😃
 
Nu är jag verkligen helt slut. Årsresumer tar så sjukt mycket tid haha.
 
LOVE
 
Sandy
 
Till top