Födelsedagsfirande i Kstad

Everydaylife / Permalink / 0





Hej kära blogg. 

Har spenderat två dagar i Kristianstad och är så glad över att vara tillbaka i Malmö. Malmö, du är min stad. Forever. 

Gillar att det är så lugnt i Kstad men samtidigt kryper det i min kropp av det. Nä, too small for me! Stack och träna med Vanja igår, så skönt! Känner mig så jäkla motiverad, ska bli så skönt att lägga fokus på att bli sjukt fit nu. Sprang på löpbandet i 50 min och jag svettades som FAN. Det var all kaffe i min kropp som gjorde att jag orkade. 

Sen hade vi en förfest hos Vanja innan vi gick ut. Var inte alls på humör att gå ut eftersom jag 1-är pank 2-skulle jobba dagen efter i Malmö 3-var trött. Sen hade vi sleepover och det var kul förutom att jag delade säng med Lager och Mark och fick NOLL utrymme och sov på kanten. Sov och sov, POWERNAPADE kanske. Tog tåget tidigt på morgonen direkt till jobb efter 3 sjukt dåliga timmars sömn och det gick inte så bra :/ 

Gjorde massa fel, hade svårt att tänka logiskt och var tvungen att kontrollräkna 50 ggr. Mina kollegor var dock jättepeppande och snälla. Vilken kaosdag det var, behövde verkligen INTE det.. Ska aldrig mer komma till jobb trött. Mitt jobb kräver verkligen att man är UTVILAD, går inte att komma till jobb trött eller bakfull som jag gjort på mina jobb som servitris osv. 

Men jag trivs bra men FAN vad jag ska sova ikväll. Spännande vecka framför mig! :) 

Godnatt
Till top