Året som gick

Everydaylife / Permalink / 0
Tänkte göra en liten sammanfattning av 2011 :)

Nyår och jag fick min FÖRSTA nyårskyss EVER! :)

Januari - Bowlade någon dag och drack min första lagliga drink i Sverige! Hade dock ingen aning om att jag skulle börja jobba där 9 månader senare!

Februari - Soffe Poffes födelsedagsfest. Började hänga lite mer med Irma här vet jag. 

Mars - Var lagom skoltrött och längtade efter studenten. Här firade vi lager som fyllde 19 bast! Vi gjorde en liten överraskningsmiddag till honom :)

April - Det blev vår på riktigt och vi alla var så glada över att solen började komma fram mer och mer! Var  RIKTIGT skoltrött, men älskade livet ändå tack vare solen och sällskapet :) Det blev jättevarmt också en period och alla trodde det skulle bli en övervarm sommar. Vad blev det? Moln och regn hela sommaren woohooo :)

April/Maj: Var med Alen och åkte till falsterbo, promenrade vid bo01 och jag NJÖÖÖT av våren :)


Maj: Skolan närmade sig sitt slut och jag blev lite nostalgisk och stack på en Borgar vs Petri, Latin & procivitas match. Var faktiskt SKITKUL och BORGAR VANN! Där kände jag mig lite patriotisk. 

Maj: Balen och de flesta skolarbeten var klara! Balen var dock inte så jäättekul men ändå något jag kommer komma ihåg :D

Juni: Utsparkslekarna och det var så FUCKING ROLIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skolan var slut, solen sken och alla var så jääävla glada.

Juni: Utsparkslekarna! KÄNNER NI GLÄDJEN?

*
Juni: Tycker denna bilden sammanfattar allt! Allt var kaos, alla hällde mjöl på varandra, blev ikastad i ankdammen, dansade i fontänen på gustav... helt jävla PERFEKT! Så jävla roligt jag hade!! :)

Juni: Studenten!!!!!!! Frihetens dag! Hade skitkul och jag dansade nonstop hela dagen. Slagt på kvällen var BÄST!!! Aldrig haft så roligt ute som den kvällen :)

Juli: Sommaren, ledigheten, vänner.. kan det bli bättre?

Juli: Kvällsdopp på klagshamn!

Augusti: Alen åkte bort till kroatien i tre veckor och jag saknade honom som fan (gay). Vädret var rätt dåligt också, men det löste vi genom att hänga mycket inomhus och spelade bland annat MORTAL KOMBAT!!!!!! 

September: Min födelsedag och vi åkte till BERLIN! Det var helt amazing i Berlin, hade skitkul och sällskapet var bäst. Claez i berlin forever in my heart <3 
September: Fick jobb på Big Bowl och började där! Träffade på många gamla klasskompisar och vänner :) Ursäkta den sjukt svettiga bilden men det var en väldigt stressig kväll och mycket att göra hehehehe.. 

Oktober: Stack till Malmö Arena för att se THE ONE AND ONLY BRITNEY SPEAAAAARS! Jag och Irma blev intervjuade av SVT och sjöng en britney låt i DIREKTSÄND TV!!! Fattar ni? Haha, hur mycket skämde vi ut oss? Men äsh vi var kändisar för en dag och hade skitkul.

Oktober: BRITNEY!!!!!!!!!!!! SÅG HENNE! SÅ NÄRA!!! JAG VAR SÅ JÄVLA LYCKLIG!!!!!!!! :):):):):)

November: Fick reda på att jag var antagen till Santa Barbara City College och jag blev SKITGLAD! Äntligen ska jag lämna pruttsverige och Malmö och flytta till USA! Senare ångrade jag beslutet och har nu tackat nej till min plats. Time will tell om det var rätt val :)

November: Personalfest på Danmarks big bowl med  innan julborden började. Skitkul var det faktiskt! :) Man ser mig bära söta Jessica på ryggen på dansgolvet? hahaha

November: Jobbade på big bowl mer och mer och började gilla drinkar hehe. Detta är min ABSOLUTA favorit. Vill ni göra den? Här är receptet:
2 cl Absolut Mango
2 cl Sourz Apple
Sourmix lime
7-up
Massa is och en limeklyfta på kanten. 

Tycker den är skitgod iaf och rekomenderar alltid den till alla gäster när någon frågar efter en god drink hehe. Den går alltid hem! :)

Slutet av november: Åkte till Stockholm med Vanja. Skulle egentligen sticka till den amerikanska ambassaden för att fixa visum, men jag började tveka och avbokade mitt besök. Så vi var bara turister och upptäckte stockholm i två dagar. Sjukt roligt faktikst, man borde göra sånt oftare! Spontana småresor :)

December: Julborden började och jag jobbade fullt upp i början av december. Min lediga dag gick åt att överraska Mariana dagen innan hennes födelsedag. Vi käkade på Bright och jag åt så mycket att jag seriöst funderade på att besöka toan och spy upp min mat som jag nyss betalt nästan 200 spänn för :( hahahah. Men jag höll det inne och jag mådde bra sen igen he he.. 

December: Julmiddag hos Naida med the faaags!
Sen åkte jag till Polen men orkar inte visa bilder därifrån för det finns ju bilder lite längre ner :) 

Nu när jag kollar tillbaka så har 2011 faktiskt varit ett rätt bra år för mig! Balen, studenten, mina två första jobb, mina första egna tjänade pengar, lite småresor, vänner, pojkvän. Har trivts rätt bra förutom studentångesten: VAD SKA JAG GÖRA MED MITT LIV?!?!? Hhhaahaha, men det är nog något som hör till studenten tror jag :) 

Var rätt så förvirrad o visste verkligen inte vad jag skulle göra. Ena dagen ville jag börja plugga direkt efter studenten, andra dagen ville jag åka till USA och plugga där, sen ville jag inte göra det. Jag var grovt förvirrad kan jag säga. Men nu när jag kollar tillbaka på vad jag faktiskt GJORT efter studenten så har det faktiskt gått rätt bra ändå. Har jobbat extra på två ställen och jag trivdes ganska bra på båda ställena! :) 

Jag har haft ett bra år, med upp och nergångar som livet alltid är. Man behöver nergångarna för att uppskatta uppgångarna. Och jag är redo för 2012 och lämna allt detta bakom mig och köra på NYA PUCKAR!!! Hoppas dock bara jorden inte går under he he..
Till top