Backpacking soon

New Zealand 2018 / Permalink / 0
HEJ! 
 
Återigen, ett otroligt stort förlåt för brist på tid bloggen. Dagarna tickar förbi och det är nu "bara" 2,5 vecka kvar tills VACAY BITCHES! Jag är så jävla exalterad och förväntansfull och jag vill egentligen bara packa min väska och dra IMORGON. Men behöver lite mer kapital till att finansiera nästa äventyr så jag är fast på jobbet ett kort tag till ;) 
 
Jag måste säga att jag faktiskt har jättekul på jobbet med mina kollegor och nu när det börjar närma sig slutet för många av oss så inser jag att jag kommer sakna alla i restaurangen. Vi är mix från hela världen och varje dag jag går till jobbet så skrattar jag alltid. Jag kommer sakna mina indiska sötisar, tyska gänget, galna Karina från Ukraina, Suzie från tyskland, kinesiska gänget från Macau, Sayuri den gulliga japanska tjejen som alltid ler och ler och aldrig är sur. Sen har jag en crush på en av killarna som är 6 år yngre än mig.... jag brukar generellt attraheras av äldre eller jämnåriga killar men han här är så mogen, söt och intelligent och lång att jag inte kan hjälpa det.... Är så himla tacksam över att få träffa så sjukt intressanta människor från världens alla hörn verkligen! 
 
Lite bilder på det: 
 
Queenstown är verkligen som vackrast med snö på berget! 
 
Går inte att fånga hur vackert det är! 
 
Hälsade på min golden retriver (intern skämt) på Rehab och hon fixade en jävligt nice smoothie till mig efter min springrunda. 
 
Sensommar / tidig höst på sydön och alla färger börja komma fram.
 
En morgon så gick vi upp tidigt som fan för att försöka göra rafting. Vi kunde dock inte följa med för allt var fullbokat men TITTA vilken vacker soluppgång naturen bjöd på. Så otroligt vackert! 
 
För ett par veckr sedan åkte vi till Milford Sound och träffade roligt nog på Omkar, Keyur och Laura från jobb. Sjuk slump och det blev faktiskt en rolig tripp! 
 
"Gör en ful min" sa vi... men bara jag och Omkar fattade.....
 
Milford Sound gänget!
 
Jag och min lilla Golden :) 
 
Blåsigt och regnigt men lika fint var det ändå! OCH vi såg delfiner!!! 
 
 
Testade på Yoga här i stan också. Jättemysig studio! 
 
Annars så består sista tiden av att jobba, jobba, träna, söta Jenna från Australien kommer på besök ett par dagar och sen bär det av till Auckland och nordön mothafuckaaas! Därefter drar vi till Bali och SOM JAG LÄNGTAR!!!!!!!!! 
 
Nu tycker jag tiden går så himla långsamt bara för jag längtar så mycket haha men försöker njuta av tiden i Queenstown också :) 
 
Jobbar middag ikväll och sen dubbelpass imorgon... Gött. 
 
Kram!
 
/Sandy 
Till top