Amazing April

2019 / Permalink / 0
Hej bloggen,
 
Då är det 18 grader, påskhelg (=långledigt), sol och jag sitter i trädgården efter att varit ute på min 10k runda i parken/ribersborg och jag bara mår så himla bra just nu!!! Alltså JAG ÄLSKAR VÅREN 😍 Sen är det no babies at home just nu vilket gör livet ännu mer amazing för tillfället. 
 
 
Hur efterlängtad är inte våren????? Alltså, min första vår dessutom på TRE år. 😱 De senaste TRE åren har jag varit iväg i April. Helt galet hahah!! Så det känns som jag är nykär x 3 just nu. 
 
Vill bara in och ge en life update och skriva lite. Känner för första gången på länge att saker börjar falla på plats och jag trivs så himla bra på mitt nya jobb. Tacksamheten jag känner är ENORM. 🙏 Mår betydligt bättre av att vara på en arbetsplats där jag känner att jag hör hemma och trivs på - ett nytt fräscht och kul kapitel. Så känns det! 😄 
 
Var jobbar jag nu då? Jo... nämligen pååå... 
Wooopi do! Ett ställe jag velat jobba på sååå länge!!! 
 
Såhär glad var jag min första dag! Och nervös!! Haha rätt så nervös! 😅
 
Jämför jag med mitt förra jobb så är det helt svart och vitt. Allt som jag saknade på mitt förra jobb har jag nu. Så så så tacksam!!! 
 
Förutom jobb så rullar livet på och det har varit en del roliga saker på gång senaste tiden. Bilder på det: 
 
Nice brunch på Nam Do förra helgen med Vanjo. Jäkligt god mat men matkoman var enorm alltså: 
Try it peeps! 200 spänn och en jävligt nice söndag är vad du kommer ha 😁
 
Besökte Jess förra helgen och käkade vegan choklad and candy och snackade till klockan halv 2 på natten. Thats real deep talk 💓
 
Skanör 😍
 
Lagers brotha from the same motha fyllde 30 och vi käkade frukost på Scandic (dom har tappat!!! What a shame) och room escape på Sherlocked vid drottningtorget. Alltsååååå SÅ KUL!!!! Vill typ bara göra det igen🤣 Var extremt dålig på att lösa gåtor men tur man hamnade med en del människor, bland annat en tjej som jobbar som POLIS hallå? Hon löste de flesta gåtorna hehe.. Sen gick vi ut till Paddys på kvällen jag och grabbarna hehe och de va la möjs :)
 
Träffade även en kändis för ett par veckor sen nämligen.... PÄRLEROS WOHO! Jag är ju besatt av hans poddar och har lyssnat flitigt de senaste månaderna och han är så jävla rolig haha! Så det var sjukt kul att få gå på hans föreläsning och TRÄFFA honom efterråt även om han verkade jävligt trött och sliten. 
 
Där är vi. Typiska tjejer som får träffa en kändis hahah helt fnissiga och nervösa but what the heck.
 
Hängt lita vid havet as per ususal. Tack tack tack för att jag bor i en kuststad. 😍
 
Selfie time innan föreläsningen! 
 
Min sista dag på förra jobbet. Byyyyeee!!!! 
 
Alltså H&M Home på Gustav är min nya besatthet. Älskar älskar älskar att dom stängde ner skabbiga McDonalds och öppnade upp INREDNINGSBUTIK istället. Thank you lord exakt vad som behövdes 😍
 
Kan man bli heltidsshoppare på inredning? Isåfall vill jag ansöka tack.
 
Vi käkade brunch på Jord - mysigt ställe men menyn var väl lite...... jag vet inte... tråkig? Jag jämför ju med alla nice cafer i Sydney och vet om att det kan vara SÅ MYCKET bättre. Men man får väl ge Malmö lite tid hehe. 
 
Lite sånt här stuk var det ...
 
Brunch på Avokado var dock..... 🙌 Så god! 130 spänn ish och så prisvärt! I will come back very soon.
 
Brunchade med Vanja på AB Småland vilket förövrigt är ett litet guldkorn som jag glömt bort. Sååååååå god lunch buffe! 
 
Har börjat lyssna på denna ljudboken vilket är typ en "klassiker" i populär psykologi och personlig utveckling. Den är rääätt så intressant men lite sömnig imellanåt. Ljudbok är något jag nyligen blivit rekommenderad och jag förstår inte varför jag aldrig testat innan?! Så smidigt. Perfekt på sommaren när man är på stranden, eller i trädgården, eller när man kör bil längre sträckor etc. Så mycket att lyssna på ju!!!! 
 
Världens bästa Vanja fixade brunch för att fira mitt nya jobb. Världens sötis 😘
 
Ja, för att sammanfatta... väldigt mycket mat på senaste tiden haha! Våren är här och livsglädjen är på topp. Jag känner att jag börjat hamna till ro och att det går mot ljusare tider over all. Har börjat fundera lite på sommaren och planerna inför det. Vill sticka iväg på en lite eurotrip, besöka vår lägenhet i Polen med mina vänner. Kanske att man gör någon familjeutflykt också? Känns så konstigt för detta är första gången i mitt liv då jag har "semester" i Sverige. Innan har det alltid varit sommarlov från skolan som har varvats med jobb för att man sedan ska plugga hela terminerna ELLER att jag köttat jobb för att jag sedan ska sticka iväg och resa. But not this year - and it feels strange! Hur gör man? När är bäst att ta semester? Ska det vara i slutet, mitten eller slutet av sommaren? Hahaha, ni hör ju.. världens nybörjare. 
 
Anywaaay boys and girls - idag är det grillning och GAME OF FUCKIG THRONES som gäller!!!!!!! Finally! Ska hoppa in i duschen och göra mig redo. Vi hörs snart igen 💓
 
Love
 
Sandy 
Till top