Upptadering

Everydaylife / Permalink / 0

Är besatt av den här frukosten med havregryn, blåbär och banan o massa frön. Yööööööömmm!!




Veckorna rullar på och tiden går så fort. Snart är jag klar med mitt sommarjobb. Längtar med lite ombyte om jag ska vara ärlig. 

På tisdag är det min b-b-BIRTHDAY!!!!!!!! Blir 22!!! Hur knäppt? Men det känns bra. Jag är där jag vill vara, trivs i min plats. Men är nervös inför min praktikplats. Jag pratade om detta med min co-worker. Hur vi unga alltid är "den nya". Vi bytar plats, vi är mer fria. Det känns otroligt skönt ändå för jag är inte redo att bli bunden till EN arbetsplats, än. Jag vet ju inte vad exakt jag trivs bäst med. Så varför inte testa olika saker?? Hahahaha. 

När jag fyller år tänker jag ofta tillbaka på året som varit. Hur mitt år som 21 åring har varit. Och det har varit... Skithäftigt!!!! Amazeballs. Jag har rest, backpackat, gjort sjuka saker, arbetar på olika ställen och träffat MASSA nya människor och vänner. Även om det självklart varit tufft ibland så har jag haft lika mycket glädje. Livet är ett äventyr som består av massa erfarenheter och upplevelser och mitt liv som 21 åring har varit spännande :)

Är tacksam för detta året :) hoppas dock  min praktikplats blir mer chill än mitt jobb!

Pöss
Till top