Jag ska flytta till stockholm!

Everydaylife / Permalink / 0
Helt ärligt jag hade världens fördomar mot Stockholm innan, typ att det var världens snobbställe (det är ju iförsig sant) och att alla har en dryg dialekt (det är också iförsig sant..) men jag är såååå kär i staden. Vet inte varför?! Det är så himla fint, det känns som det finns mer liv än Malmö och mer att hitta på.. 

Åkte till Stockholm med Vanja ju över en natt, lite småromantiskt sådär... Haha. Vi hamnade på ett halvsunkigt hostelställe med skumma brittiska/ett land där man är mörkhårig snubbar till grannar (som var fascinerade över Vanjas röda hår). Vi bodde i gamla stan och det är såååååååååååå fint. Helt gamla byggnader vid havet, små gränder överallt och allt var sjukt mysigt. Vi promenerade runt hela jävla Stockholm city sammanlagt men det fanns så sjukt mycket att se!! Såg typ 5 H&M butiker på samma gata?! Man bara come on.. haha. Man märker det är en storstad och att Malmö är en liten föredetta fiskeby.

Vi promenerade runt till Djurgården och var på Skansen, kan tänka mig det är sjukt mysigt på sommaren. Fanns helt många museum att gå på också :( Sen den här fördomen mot att alla stockholmare är otrevliga tycker jag inte stämmer. Jag råkade gå in i sjukt många människor (ovanligt. not.) men vartenda kotte jag råkade gå in i vände sig om och bad om ursäkt även om det var MITT fel och min giganstiska väska. Ville bara krama om alla stockholmstalande människor <3 

Stockholm city ah yeah

Vi hittade till vårt hostel och jag blev glad!

NK var såååååååååå fint utanför, riktigt mysigt!

Rätt små gränder i gamla stan, sjukt mysigt :) kul att någon typ pissat till höger haha... 


Vår utsikt... sjuuukt fin


Inne på Skansen träffade vi på apor hihih


Hur söööööööta?

Stockholm by night baby

Jag i min framtida hemstad!! haha.. 

Lägger upp resten på fejjan typ imorgon eller något, är sååååååååååååååååå trött nu. Min lilla intensiva jobbperiod börjar imorgon också. De närmsta 10 dagarna är jag ledig två dagar. Kommer vara på robot mode och typ inte ha ett liv hehe. Vi hörs när vi hörs, pöss!
Till top