November Already

2019 / Permalink / 0
Hej bloggen! 
 
Två månader sens jag skrev här sist... Wow, cray cray! 😃Kan inte förstå att det snart är slutet på november och att vi snart rör oss in på årets sista månad!! Tiden bara flyger förbi. Nu är nästan vintern officiellt här och alltså, jag försöker verkligen vara positiv och inte tänka på det men det är lika jobbigt varje år för mig. Tycker slutet av höst/början på vintern är extra jobbig för det känns som det är en så låång period och mörker framför en och dagarna är så himla korta och kvällarna är oändliga. Man måste skynda sig för att komma ut och få SOLLJUS på sig... Nä, ush. Så fort vi är förbi jul/nyårs perioden så är den värsta tiden över, enligt mig. 
 
MEN... med det sagt... så har jag bokat resa tiiiilll... KAMBODJA OCH VIETNAM MOTHA FUCKAAAAS!!! 🤘 This bitch is going to south east asia!!! Hell to the YES 😍
 
Bildresultat för koh rong kambodja"
 
Bildresultat för vietnam mekong delta"
 
Bildresultat för siem reap"
 
Har verkligen varit på min bucket list for some time now, och blev så himla sugen på att upptäcka mer av sydostasien efter förra året när vi var i Bali.. Känns som det finns SÅ mycket att se! Egentligen vill jag bara spendera typ 2-3 månader och backpacka runt överallt, men samtidigt kan det vara nice med 2-3 veckors intensiv resande också. Känner jag mig själv så lär jag bli mätt iallafall 😃
 
Ska verkligen bli SÅ SKÖNT att få se sol, värme och färger.. Fylla på med D-vitamin och landa tillbaka i Sverige med ny energi så man klarar vintern. Är lite nervös, vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig - men samtidigt så är jag väldigt väldigt glad och tacksam. 🙏
 
Annars då? Hela oktober och november har flytit på med vardag, jobb, träning, vänner.. Jag och Jess stack till Stockholm en spontarare - mini weekend. Jättemysigt! Älskar älskar Stockholm nu alltså. Hade nog trivs väldigt bra där. Påminde om Sydney på något sätt, minus kylan haha. 
 
Lite bilder i ingen direkt ordning:
 
Hade tre dagars utbildning med jobb, såå intensivt. Men dom bjöd på 3-rätters så jag kan ju inte klaga hehe.
Var ute med Siri igår en spontanare och drack drinkar på V och MJs på Lillan. Väldigt kul och spontant :)
 
Jag och Kristina, min jobbkollega, slightly drunk på ett jobb event 💕 Had the best night! Även om det var lite annat drama som tyngde ner mig men whatevs.
 
Rödbetshummus med grönsaker i fredags hos Vanjizz.
 
Jag igår innan my drinks med Siri hihi.
 
Förra helgen gick jag ut med mina killkompisar och vi testade MoveEat - ett matvandrings event i Malmö där man testar olika restauranger. Sååå mysigt och trevligt koncept. Vi käkade på 10 olika ställen och fick olika smakprov. Hade skitkul och ska lätt göra om det =) 
 
Still doing yoga...and loving it! Namaste.
 
Var ute på Måkläppen med Kristina för ett par helger sen, såå skönt attt få komma ut till havet. Bästa platsen ever.
 
Vi såg massa sälar.
 
Besökte Sthlm och testade maaaassa olika vegan places. VILKET UTBUD alltså. 😍
Selfe... jag och tekoppen still going strong.
 
Gamla Stan i Sthlm 😍
 
AW med kollegorna i Lund 💗
 
Grön smoothie efter en workout. Är extra noggrann med att äta rätt och träna nu på höst/vintern.
 
Jobbade på ett IT-event för ett par veckor sedan också. Kul att jobba på mässor tycker jag 😄
 
Hösten KAN ju vara fin också såklart 😍
 
Selfie hos Neggan innan en utekväll med henne.... hehehhe.. it was a lot of fun.
 
AW med kollegorna på Radisson Blue i Lund.
 
I samband med min bday så åkte jag o Vanjizz upp till Båstad. So cosy. 
 
Vi gick en låång prommis.
 
Som sagt... green smoothies and vitamins. 💚
 
Ja, vad ska man säga. Jag älskar min vardag och rutinerna. Jobbet går bra, trivs som fasiken. Träffar massa vänner, går ut ibland, tränar, yogar.. Just doing me. Är OK att vara lite nedstämd nu i början av vintern. Men om 4 veckor reser jag iväg och laddar på med lite solbatterier. Ska också bli sååå skönt att få vara en BACKPACKER igen. Jag menar, när backpacka jag senast?! Har definitivt saknat det livet och ska bli så kul att byta ut mån-fre jobblivet med ryggsäck, gå runt osminkad, sitta på ett sunkigt hostel och ha intressanta samtal med människor från runt om o världen. Jag hoppas på fin natur, intressanta människor, några nice stränder, sola och bada, läsa böcker och framförallt bara byta miljö tror jag. 😃 See a new part of this world! Kanske göra lite yoga vid stranden... alltså åh så nice!
 
Nu ska jag göra matlådor och andra söndagssysslor hehe.
 
Love
 
Sandy
Till top