Last days in Sydney

Australia 2017 / Permalink / 0
Hej!

Har äntligen WIFI och vi har fått lägenhet! Woho! Hejdå vidriga hostel 😅 Har inte haft tid eller lust att blogga sista veckorna då det var min sista tid i Sydney och sen har vi rest. Men tänkte blogga lite nu medans minnena fortfarande är färska! 

Sista jobbdagarna och vi hade flyttat till ett nytt och mycket bättre kontor! Min morgongröt efter gymmet och svara på mina 59 nya mail i lugn o ro var typ min höjdpunkt haha. 
 
(null)
Goji berries 💗
(null)

Läste denna boken som jag blev rekommenderad. Tyckte den var helt OK men inget speciellt.

(null)
En fuktig kväll gick jag ut och tog ett kvällsdopp. Så himla mysigt ögonblick och träffade på en surfare. Han surfade, jag simmade men vi båda njöt av solnedgången. Sjukt häftigt ögonblick! 

(null)
Jessan var ute o reste östkusten med sina vänner hemifrån så jag var all alone i Sydney i två veckor. Skönt att ha eget rum men saknade sällskap hehe. 
(null)
Julafton spenderades hos Catherine med hennes mamma, syster, Jenna och lite av hennes housemates. Mysig dag faktiskt även om vädret sög. Juldagen var hemma hos Soph - skitrolig juldag med en riktig australiensk familj i Clovelly. Sötaste! 

(null)

Nyår och Jess var hemma igen woho! Vi körde en jävlig är chill och skön nyår med middag hos oss och sen fyrverkerier i city! 
(null)
Jess, Jenna och jag! Trion 💗

(null)

Älskade vår uteplats!! Så mysigt 💗

(null)
Att vara arbetslös innebar sovmorgon, bananpannkakor till frukost och att titta på Netflix hahaha. Min ena housemate (som jag hatade) kom in en morgon o bara: jaha, är det detta du gör nu? Netflix o pannkakor?🙄 och jag bara: Ja, vet du vad jag har jobbat nonstop i 10 månader så ja.. låt mig äta pannkakor och titta på Stranger Things i lugn o ro 😅 
(null)
Vi åkte till Manly och käkade Poke Bowl. Bästa stället i Sydney! 

(null)

Och såklart...... Acaibowlen på Bondi Wholefoods...... 💗💗💗💗💗 

(null)
Gick ut och tog en drink med Bodil, Ebba och Jennifer min sista fredag i Bondi. 
(null)
Älskade den här tapeten på Uppe är EastSide i Bondi. 
(null)
Espresso Martini 4 life 💗 
(null)
En sista gång i Double Bay också! Ett av mina favoritställen i Sydney och minns första gången jag hittade detta stället av en slump när jag var ute och sprang i 2015 💗

(null)

Utomhus bio i Centennial Park. Såååååå mysigt!!! Finns sånt i Sverige?! Sjukt mysig ide! 

(null)
En stranddag på Coogee innebar acaibowls. Igen. 

(null)
Brunch på Lox Stock and Barrel i Bondi. Ni vet... sista dagarna man måste passa på hehe. 
(null)

Sista stranddagen och lite häng hos oss med te och riskakor hehe. 

Sista dagarna kändes faktiskt inte alls jobbigt... jag var bara.. redo. Redo att lämna, redo för något nytt. Konstigt. Var helt övertygad om att jag skulle vara förkrossad, ledsen och tom. Visst kändes det lite tråkigt att lämna Sydney men någonting inom mig var faktiskt klar med att bo där. Sjukt, för ett par månader sen kunde jag inte ens tänka tanken att åka och fick en klump i magen av tanken att flytta. Men jag tror jag bearbetar och accepterat att Sydney varit ett sjukt roligt, äventyrligt och häftigt kapitel i mitt liv. Jag kan säga att det är min andra hemstad, där jag blev vuxen och flyttade hemifrån första gången. Kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och jag kommer absolut åka tillbaka och hälsa på. Men det är inte där jag vill att mina barn ska växa upp. Fantastisk stad och klimatet är helt otroligt - men det är också en väldigt ytlig stad med mycket fest, droger och alla är väldigt utseendefixerade och beroende av social media. Tröttsamt i längden. Är tacksam över att jag växt upp i en mindre stad i Sverige ☺️ 

Iallafall. Lämnade Sydney och Australien 9 januari och landade i Queenstown, Nya Zealand för ett nytt kapitel. Kan berätta mer om tiden i Nya Zealand i nästa inlägg. Vi har möte med banken om en timme och sen ska vi möta upp några vänner från Stray. Vi hörs! 💗

/Sandy 








Till top