Rainbow and Fraser Island

Everydaylife / Permalink / 0
Whaaaasaaaaa

Sitter just nu på Hungry Jacks i Harvey Bay. Världens tråkigaste håla. Lite läskigt här faktiskt. Kan ett ställe vara tråkigare???

Vi var iaf på Rainbow beach och bodde på ett jättemysigt ställe. Vi åkte till Fraser Island därifrån. Herregud vad jag haft kul. Det har pissregnat, jag spenderade två nätter i en BIL i baksätet.. Jag har duschat med spindlar, sett ormar, badat i havet när det varit storm.. Vår 4WD fastnade i sanden, jag fick krypa och gräva ur sanden. Druckit goon ur metallkoppat som har sand i. Men ÅH jag älskade det. Världens bästa gäng. Bästa utflykten i Aussie so far. I loved it. 

Lite sorgset att lämna Dingos, speciellt allt folk man träffat. Vi hängde med britter, fransmän, kanadensare och två svenskar. Dom killarna var WACK och deras bil tippade nästan över by some point. Kändes dock jävligt skönt att vara tillbaka i civilisationen och att TVÄTTA. La liksom 12 dollar bara på att tvätta och torktumla alla mina kläder. Känner mig som en ny människa igen :) 

Har bara en vecka kvar i Australia. Fan, vill inte lämna. Men Nya Zeeland kommer nog bara awesome ändå.. Tror jag fattat rätt beslut med att åka dit. Själv dessutom. Lite läskigt men definitivt en utmaning, och jag älskar utmaningar! 

Lite bilder från de senaste dagarna












Till top