Party all january long

Everydaylife / Permalink / 1
Lääääget bloggen?
 
Försöker upptadera min blogg cirkus en gång i veckan, annars blir det för mycket bilder att lägga upp hehe.
 
Början av veckan börjades dålig faktiskt. Eller dålig o dålig... nu ska vi inte överdriva! Men kände mig så sjukt kluven över mitt nästa steg. Jobbet börjar skära ner på timmar för varje vecka då det, enligt australienare, inte är jättebra väder o det påverkar restaurangens business. Så blev så sjukt nervös över att jag ens skulle kunna ha råd att kunna betala min hyra över huvudtaget! 
 
Men allt löste sig, hyran klarar jag av och jag kommer inte direkt svälta :) Så länge jag jobbar cirka 15-20 timmar i veckan så klarar jag mig men hade ju varit kul att ha lite mer pengar att kunna gå och shoppa, käka ute osv... men alla mina pengar går just nu till FIJI! 
 
Lite bilder från veckan:
 
 
 
En ledig dag spenderades på Icebergs med min bok. Sjukt nice med lite egentid :) 
 
 
Gick förbi stranden o såg Bondi Resuce spelas in ;) 

Kvälls springtur.. Finns inget bättre. 

På söndagen fyllde Malin, min roomie, år. Så vi spelade flipcup med grannarna innan vi drog vidare till ett Full Moon Party på Ivy. 





Jag hade såååååååå jääääävla kul. Perfekt fylla, även om vakterna inte ville släppa in mig först för dom såg mig dricka från en flaska innan jag gick till ytterdörren. Sjukt löjliga RSA regler, speciellt när jag inte ens var särskilt full. Men vi hade en jätterolig kväll allafall. Jag, Adam o Miranda stack hem o Toni o Malin gick vidare. 
 
 

Jobbat några pass o såg denna lilla skönheten. Huntsman :) 
 
Australia day och personalfest dags. Spenderade dagen hemma med mina roomies o grannar och sen stack vi till restaurangen. Något som var lite jobbigt var att jag trodde det skulle finnas typ MAT på festen. Ni vet, buffemat för det har det tydligen varit förra året. Så jag åt bara en liten gullig sallad innan. 
 
Kom till restaurangen o åt lite nachos, drack champange, vin... fireballl shots....... Därefter tog vi en uber till lokalen vi skulle vara i och jag började dricka inte mycket mer men blev ändå så fruktansvärt full. Typ så full att jag vil lsluta vara full! Och "matem" var lite PLOCKMAT...... PLOCKMAT!! Jag var ju full och hungrig så var inte jättebra för mig hahahaha. TEstade iallafall ostron för första gången, det var rätt intressant. Äckligt som fan. 

 
Juste, Temat på festen var "superheroes and villans" så man skulle klä ut sig. Valde wonderwoman såklart hehe. 

Lite pose på det. 
 
Åhhh hela gänget. Känns väldigt konstigt och busig att vara full på sin arbetsplats hehe. Framför ens chef. Hehehe.......... 

På väg till festen! 
 
Det pinsamma var att en kille som jobbar i baren som jag aldrig riktigt pratat med mer än 5 minuter öppnade upp sitt hjärta om att han tydligen haft en crush på mig. Jag bara: ehh where does this come from? Verkligen från ingenstans. Jag försöker förklara lite nätt o försiktigt att jag inte var intresserad eftersom vi jobbar ihop yääädi yääädi ni vet alla ursäkter man kan komma på.. Men han gav sig inte! Han bara fortsatte...... Tjatade, ville bjuda ut mig, försökte övertala mig, förföljde mig överallt jag gick...... Det var så jävla jobbigt så till slut var jag tvungen att be mina killkollegor att liksom hjälpa mig för han var alldelles för mycket. 
 
Och imorse vaknar jag upp av ett sms från honom där han liksom ber om ursäkt o fråga om han gick över gränsen. Äntligen, tänker jag. Han fattar hinten.... men så FORTSÄTTER HAN TJATA GENOM SMS. Åhhhhhh klarar inte av sånt. Hade ändå liksom respekt för honom innan då han är bar manager o alltid varit väldigt proffesionell men shit vad min syn har ändrats haha!!! 
 
Lite risken med att festa med ens kollegor o chefer............. Har dessutom en crush på en annan bartender på mitt jobb, kan skriva det här på min blogg för inte som att han kommer läsa o han kan inte ens svenska haha.... Men han är sååå söt med långa ögonfransar! Jag trodde han var lite tanig men igår hade han ingen tröja på sig o då hade han faktiskt rätt bra kropp! Crushade på honom totalt igår men den här jäkla andra bartendern var så på mig och förföljde mig vart jag än gick så fick liksom aldrig chansen att prata med min crush. Och till slut blev jag så jävla full att jag var tvungen att åka hem... halv 11 på kvällen............ Hur lyckas jag?
 
På tal om alkohol så har det vart en hel del på senaste tiden. Hela januari bara känns som massa festande hehe. Har ju haft så jävla kuuul men fan asså behöver en detox eller något!!!! :D 
 
Nu är jag ledig frams till lörsdag. Vet inte ens vad jag ska göra hahaha.. vad fan gör man när man är ledig o pank? Får se! Åker till Fiji nästa helg iallfall. Cant waaaaaait!!! :D
 
Puss


Till top