Hmm

Everydaylife / Permalink / 0
Några dagar sedan jag skrev sist. 
 
Har känt mig lite.. absolut inte nere, men inte på topp senaste dagarna. Som om, något fattas i mitt liv. Förstår ni känslan? Jag kan verkligen inte sätta fingret på det. 
 
Jag trivs i mitt hus, med mina roomies, vädret är ju amazing, det är inte det. Jag älskar Sydney, älskar Bondi, älskar mina grannar. 
 
Jag tror det handlar om jobb. Jag jobbar ju som en servitris just nu på en fin restaurang vid havet. Kollegorna, chefen och allting är bra. Det är inte det.. Men jag tror jag saknar att gå upp på morgonen, ta bussen till jobb, jobba och sen ha eftermiddagarna och helgerna lediga. För i restaurangbranschen då har man dagarna lediga och jobbar kvällar - vilket såklart är nice om man vill vara ledig på dagarna och sticka till stranden eller vad som helst men... Men jag gillar inte ligga på stranden här! Låter så jääättebortskämt men stranden är kul ett par gånger eller en ledig dag? Men jag vet inte. Föredrar nog hellre att jobba på dagarna, kunna ha mina eftermiddagar lediga och på helgerna kunna gå ut. 
 
Det känns som mina rutiner just nu är lite huller om buller. Jag är en morgonmänniska, jag gillar gå upp tidigt på morgonen och sätta igång med min dag och slappa på kvällarna. Men nu är det liksom tvärtom, och jag trivs inte riktigt. 
 
Känns löjligt att jag klagar på en sån sak. Men så jag tänkte faktiskt ta mitt CV och sticka till Junction och dela ut mitt CV i olika butiker och kanske ta ett parttime job i en butik, och bara jobba 1-2 kvällar på fiskrestaurangen iochmed att det ändå är helt okej och bra betalt. 
 
Men jag hoppas att jag mår bättre efter den ändringen, vi får se.
 
 
 
Annars så tog jag en prommis med Siri, promenerade vid Dover Heights, Rose bay. Så jävla fint!

Utsikt från ett cafe vi satt på!

Lite pengaångest har jag också hehe



Fixat ett ärende i stan så passade på att turista omkring. Kul att vara i city nångång men fan vad jag trivs bra i Bondi!
 
Förutom att jag känner mig nere så känner jag mig även väldigt trött. Vilket jag misstänker kan ha ett samband med att jag börjat dricka mer kaffe och mer alkohol.... hehe..... Känns som det drar ut vitaminer från min kropp för känner typ någon brist i kroppen. Är så sjukt trött och slö hela tiden. Så köpte järn och ska börja komma ihåg att ta b-vitaminer mer oftare.
 
Igår jobbade jag till 10, sen blev jag hemskickade så sprang i princip hem, bytte om och så hade tjejerna förfest hemma med killarna. Det var skitkul! Vi gick till Beach Road, sen till Bondi Hotel som SÖG! Hahahha! Men sen hängde vi lite hos grannarna innan jag kände att det var dags att gå hem för dom röker massa gräs and thats aint my thing. Men hade en jätterolig kväll igår!
 
Har dock bara legat hemma hela söndagen, ätit frukost typ 2 gånger och kollat på förhäxad. Hehe. 
 
Ska upp, duscha, göra mig iordning och sen jobba. Kommer säkert bli hemskickad tidigt på en söndag. 
 
Men nä, vill verkligen skaffa ett dagsjobb!! Cafe eller butik.. Imorgon tar jag tag i det! :) 
 
Puss! 
Till top