Almost vegan

Everydaylife / Permalink / 0
Såhär ser det ut när jag gör min morgongröt. Insåg att den är helt vegan! Mandelmjök, havre och massa frön, blåbär, pecannötter och äpple. Asså den är så jäääääävla god!!! 

Maaaah baby

Mina fina sallader proppade med vitaminer :D

Läget?

Har på senaste åren ändrat hur jag äter och lagar mat. När jag växte upp var mina föräldrar inte direkt bra på att laga bra mat. I dont blame them, de växte upp i en annan kultur och generation. Men jag har alltid haft ett intresse för mat (duuuh vem har inte det :D) och matlagning. Älskar laga mat och speciellt bra och nyttig mat! 

Mat är ju bränsle för kroppen. Äter man rätt så tror jag verkligen man kan undvika mycket sjukdomar och problem :) Äter man nyttigt så ser man bättre ut. Man mår bättre och känner sig fräschare. Oavsett hur mycket jag än älskar choklad eller kakor då och då så hatar jag känslan efterråt. Är väldigt inspirerad av vegansk mat dvs endast äta plantbased food. Men jag fuskar till det lite med tonfisk/kyckling för tycker faktiskt man ska äta bra kött :) 

Den dieten är väl mer paleo då tror jag. Vilket innebär att man äter mat som vi gjorde förr i tiden - kött o grönsaker och undviker mjöl o mjölk, bröd osv. Tycker det känns jättebra! :) 

Saknar mitt gym såååååå himla mycket. Saknar regelbundna träningsrutiner. Kommer hem till Sverige om 5,5 veckor och jag längtar jättemycket till att komma HEM ett tag. Min första vecka ska vara på gymmet!!! Hahaha. Ska mjölka snart..... Skjuuuuut mig! Det regnar mer o mer här i Western Australia och hösten har verkligen kommit. 

Ska dricka mitt gröna te nu :) puss

Till top