Good Vibes

Australia 2017 / Permalink / 1
HEJ ni lycklig indiivder som läser min blogg! 
 
Jag måste säga, det är verkligen intressant hur livet fungerar. För två-tre veckor sen (innan jag fick mitt jobb) så upplevde jag min första "motgångs" period här i Sydney. Och det var jobbigt men jag minns jag tänkte att jag ska härda ut och inte ge vika och vilja åka hem. Och nu - nu känns det som jag har kommit över den uppförsbacken och nu känns livet generellt väldigt BRA! 
 
Denna veckan har jag bara haft en sån lyckokänsla i kroppen. Hur jävla underbart är det inte att bara vara GLAD? Jag trivs verkligen väldigt bra på mitt jobb. Denna veckan blev jag hemskickad tidigare två gånger. Ena gången för att.... det var för fint väder för att jobba?!? Dom bara: Äh, gå hem! Gå till stranden! Haha!!! Jag sa inte emot precis ;)
 
Idag hade vi team-lunch för att avsluta månaden och vi besökte ett väldigt fint japanskt ställe i Double Bay. Så JÄVLA god mat! Och så fick jag ett presentkort av chefen. Hur jävla söt? 
 
Coogee. Hur vackert? Hade en så himla mysig söndag för mig själv. 
 
Vi behövde verkligen solsken, varit väldigt regnigt senaste tiden så det var så himla skönt att få se havets vackra färger igen :)
 
Jag bor 5 min från den här fantastiska stranden. Det finns typ INGET bättre än att promenera här en solig söndag med musik i öronen. 
 
 
 
Det jag älskar med Sydney är livet EFTER jobbet. Det är verkligen inte många platser i världen där du efter jobbet kan gå och lägga dig på dom vackraste, renaste stränderna som finns med en bra bok och bara lyssna på musik. Hoppade och lekte i vågorna och bara njöt. 
 
Synd att min bok sög ;)
 
Business Sandra i farten. Kostym-byxor och takeaway kaffe är min nya melodi. 
 
Och såklart, liten kjol på det också! 
 
I onsdags var det så FRUKTANSVÄRT varmt alltså typ 27 grader och 90% fuktigt. Men jag hängde på den här tjejegruppen och sprang 8 km iallafall. Så, jävla, skönt! 
 
Finns det en bättre stad att bo i? Nopp.
 
Var egentligen rätt trött men hällde i mig en soy cappucino och slutade med att jag la vaken till klockan 4 på morgonen hahahha!! 
 
Måndag = payday = shoppingday hehe. Lagt 1000 spänn denna veckan på att köpa... SMINK. SMINK. Alltså... Men investerade i en ny palette som jag är besatt av, nytt puder och ny mascara. Men vafan, om man är 24 bast så är det väl okej att lägga pengar på ytliga saker ibland ;)
 
Bild idag från lunchen. 1 - Fyfan vad mysigt Double Bay är. 2. Japansk mat är ju faktiskt svingott?! 
 
Verkligen extremt gott. Hade en matkoma efter det, men chefen skickade ändå hem mig vid 3 så rätt chill arbetsdag hehe. 
 
Jag just nu! 
 
Det är bara så intressant för jag tänkte faktiskt på en sak. När jag var ute och sprang i onsdags med gruppen så ville jag ge upp efter 3,5 km. Det var så JÄVLA varm och svettet bara rann. Jag tänkte: äh, asså nä, nu ger jag upp. Tack för mig. Men sen tänkte jag: Nej men komigen, kämpa på lite! Ge inte upp. Lite till bara. Och det slutade med att jag sprang hela rundan och mådde SKITBRA efterråt. 
 
Lite så tycker jag livet är generellt. Är det inte så? Att ibland har man en uppförsbacke och man vill bara ge upp men sen efter den backen så kommer det en rolig nerförsbacke där man bara glider och njuter av livet. Så är det iallafall för mig. Och det är okej att klaga när man är i den uppförsbacken, klaga, gnäll och få det ur dig. Men det kommer alltid solsken efter regn ;)
 
Har signat upp mig på ett gym nu också! Precis över gatan från mitt jobb. Har saknat gå till gymmet! Idag öser regnet ner, och för första gången på länge så fryser jag faktiskt här i Australien. 20 grader och det blåser lite vilket gör att det känns kallare. Men ska möta upp en tjej från fejan och hennes kompisgäng som jag aldrig träffat förrut på en drink. För att fuck it! Livet börjar utanför din comfort zone :) 
 
PUSS
Till top