Svar på kommentarer

Australia 2017 / Permalink / 0
Kommentar: Jag förstår dina tankar helt och hållet! Även fast jag inte kan något magisk svar på vad du bör göra, så vill jag bara skriva att du får passa på att leva i nuet och njuta! :) Man glömmer bort det så himla ofta. Jag är precis som du, försöker hela tiden leta svar och är ofta otroligt kluven i allt, verkligen allt. Should I stay or should I go är nog frågan jag ställt mig själv flest gångar. Det löser sig dock ALLTID tillslut och när tiden är inne, då sker det som ska ske. Men vissa människor (som oss två) gillar att ha allt klart för sig och försöker hela tiden leva i framtiden och funderar dag in och dag ut på hur man ska göra. Mitt bästa tips (som jag själv borde lära mig av) är att försöka släppa det.
 
Njut ditt liv här och nu. Samla erfarenhet medan du kan (tro mig ALLA stora bolag i Sverige kommer att dö för en kandidat som du, som har jobbat på engelska och i Australien till och med!). Det här är historian du kommer att minnas när du sitter på din rullator och återberättar för dina barnbarn, "kolla hur modig farmor/mormor var som lämnade allt och åkte till Australien!" - Du är så grym! Ta hand om dig och ta vara på din tid! Känner som sagt inte dig men dina texter är så levande (?) på något sätt och ibland känns det som att jag bara vill hoppa in i din vardag och berätta för dig hur duktig, modig, stark och klok du är! Heja du!!!!! :) Så kul att du trivs på nya jobbet!
 
Svar: Alltså, du är typ.. bäst?! Tusen tack för dina ord. Tycker det är så sjukt för du sätter verkligen huvudet på nålen (är det ett uttryck?) och säger exakt dom orden jag behöver höra! Precis - jag tror mycket handlar om ett kontrollbehov. Jag älskar ha kontroll över saker o ting o kanske du också? Jag  försöker ständigt styra eller kontrollera livet. I vissa områden är detta möjligt/bra. Men - livet går inte att planera, saker blir typ sällan som man tänkt sig och ibland är det bara att "go with the flow" ;) Många gånger har jag tänkt: MEN NEJ det skulle inte vara si eller så, det skulle ju vara såhär! Men sen i efterhand så visade sig att allt blev bra iallafall, till och med bättre än vad jag ursprunligen tänkt mig! Man får bara släppa det kontrollbehovet o låta livet sköta sig själv, allt blir alltid bra tillslut :) 
 
 
Kommentar: Jag dör för din energi!!<3 Det är inte ofta att folk skriver så ärligt och rått och ändå lyckas motivera och inspirera. Blir skit glad av att gå in på din blogg! Det är nästan som att ha en online life coach hahaha!
 
Svar: Tack så mycket för dina fina ord. Blir verkligen jätteglad och varm av att läsa dina kommentarer. En av anledningarna till att jag har min blogg är för att kunna ge en rättvis bild av hur det är att bo utomlands. Jag klarar inte av falska instagram/sociala medier/blogga som målar upp ett perfekt liv. Får typ ångest av att se sånt. Vill ha en ärlig o personlig blogg som inspirerar andra till att  resa / flytta utomlands / följa sina drömmar så blir verkligen otroligt glad att du gillar min blogg. 
 
 
Till top