Weekends like this

Australia 2017 / Permalink / 0
Hej! 

Torsdag kväll och thank fuck att det är fredag imorgon. Så jävla exalterad över att få två dagars break från jobb.. Det är typ galet mycket att göra på jobb och jag är redo att säga upp mig!!! Hahah!! Bara ett par veckor kvar sen så är jag lyckligt arbetslös =) 
 
Bilder från förra helgen:
 

Torsdags var det thanksgiving. SÅÅÅÅ mysigt och kul! Vi var hemma hos Jeff och käkade turkey, sweet potato mash, green bean casserole och what not.. lots of american stuff. 
 
Vi gick runt bordet och pratade vad vi var tacksamma över. Jag sa att jag var tacksam över att få bo här och alla intressanta människor jag får träffa på dagligen :) 
We demolished that turkey mate. 
 
Sjuk mat. Var inte ens hungrig. Men man säger inte nej till att smaka lita hehe.
 
På lördagen var det dags för..... ROADTRIP!!!! Bästa =) Vi åkte upp norr längst kusten. Började först med ett stopp i Central Coast och gick på marknad. 30 grader varmt och massa familjer, mysigt litet samhälle längst kusten.
 
Sen tog vi ett dopp och badade lite. Sen begav vi oss till Terrigal för lunch vid havet =) 
 
Jag käkade vegansk poke bowl. Coconut rice, sweetpotate, beetroot, avocado and edamame beans. loved it! 
 
Terrigal Beach......... Så vackert! 
 
Om det är något jag har fått upp ögonen för de senaste åren, speciellt med att bo här, är yoga. Hur kan jag aldrig ha testat det innan? Visade upp mina yoga skills hehe. Två sekunder senare trillade jag ner ;) 
 
Stockton sand dunes! Två timmar norr om Sydney finns ett sjukt område fyllt med sand längst havet. Folk kör 4 WD längst stranaden. Kändes som att vara tillbaka på Fraser Island :) 
 
 
Lycko hopp i öknen! 
 
Lite poser på det hehe.
 
Sen kom ett gäng bogan killars (bogan = bonde på Australiensiska) med sin skruttiga bil och Jenna, vår amerikanska vän, gick fram och bara: "Åh, kan inte vi ta bilder med er bil? Och kan vi gå åka med en runda?" Killarna blev så glada att dom inte visste vart dom skulle ta vägen!! Hahaha. Dom lät oss stå på deras bil och vi åkte med dom en runda... väldiga intressanta snubbar.... 
 
Detta fångar våra personligheter så väl. Jenna och Jess = lite mer galna och äventyrliga än vad jag är. Jag ÄLSKAR äventyr, men är ändå rätt försiktig i min personlighet :) 
 
Alltså. INGA ORD!!! Vilken jävla solnedgång va??!?!! Sjukt! 
 
Newcastle var lite av en besvikelse. Visst, fin kust utsikt men thats about it. :) 
 
Sen sov vi över i Dans lägenhet. Jenna är nanny och Dan är en av papporna hon nannyar för. Han var bortrest = vi hade huset i BÄSTA läget med sjukaste bilen för oss själva.. Har delat säng med Jess de senaste månderna så var otroligt skönt att få ha min egna säng och DENNA utsikten på morgonen med en kopp kaffe innan min springtur. Alltså, HUR UNDERBART?????? =) 

Titta vad snällt, Rose Bay har till och med döpt en gata efter mig.. How nice of them =) 
 
Sprang 11 KM, till Rose Bay, upp mot Vacluse och sen ner tillbaka mot Bondi igen. Bott här i snart två år men tröttnar aldrig på utsikten :)
 
På söndagen mötte jag upp Catherine och company i Bondi. Dom ville köra Sunday Sesh med drinkar men jag har bestämt mig för att lägga ner alkoholen en period. Jag är recovering alcoholic now lol. Jag smuttade på min diet coke när alla andra drack öl hehe.
 
Anyway, otroligt rolig helg med massa äventyr. Vardagarna bara flyger förbi, speciellt när man har ett extremt krävande jobb som tar all energi från mig. Denna helgen som kommer tänkte vi bara ha en C H I L L helg, slappa längst havet, gå på massage och planera in... nya zealand! 
 
Puss loves! 
Till top