Winter has arrived

Australia 2017 / Permalink / 1
Men tjena läget.
 
En skrämmande tanke till er - halva mitt visum har nu passerat. Alltså.......... VA? Har jag varit här i (snart) sex månader?! Vad i helvete? Va? VA? Haha.. Kan inte riktigt förstå. När jag lämnade Sverige denna gången så tänkte jag till mig själv - fan shit omg ett helt till år tills jag antagligen kommer komma hem igen. Och nu har det redan gått sex månader. Halva tiden. Men det har känts som sex månader. 
 
Iallafall, jag älskar mitt liv här i Sydney. Vi har ju flyttat (woho) och alltså FYFAN vad jag trivs. Vi bor i Bondi nu, på ett jättebra läge, närmare Bondi Junction, närmare cafe, restauranger, butiker. Med två jättetrevliga aussies (tjej o kille) och så har vi ett större rum, egen  garderob o eget badrum... Alltså så jävla glad att vi flyttade och nu har min hemlängtan försvunnit totalt. 
 
Halsduks säsong i Sydney :)
 
nyttigheten fortsätter. Har haft en utmaning med mig själv den senaste tiden. Har uteslutit i princip all socker i min mat, kanske finns lite socker i frukt o ev kanske tar en tesked honung i mitt te osv, men ni fattar. Och alltså... man saknar faktiskt inte det. Det gäller bara att sluta rakt av. 
 
Dricker tom kaffe utan socker..... I know, wierd right?! :) Dairy är btw mitt nya favorit ställe. Bästa stället att ta kaffe på innan en springtur. 
 
Läget egobruden i nya lägenheten :) 
 
En bakisfrukost efter en utekväll hehe...... 
 
Ja, jag gillar hissselfies som ni kanske märker.... 
 
På väg ut en sjukt rolig utekväll. 
 
Dagen efter: Matcha latte för att bota en gnutta ångest (mina vänner vet. hehe) 
 
Awwwww, vi sa hejdå till Jeppe förra veckan. Vi förfestade på hans hotellrum och ended up på Argyle. Jättebra nattklubb/bar i Syddan. Sjukt rolig kväll och dagen efter så skulle jag upp 7 för att sprigna i Norra Sydney. Hahaha!! 
 
En annan kväll. :D Mina bilder är ju inte i ordning märker jag. 
 
 
 
Hur kan man älska en stad så mycket? Varje gång jag går runt i stan eller bara tittar ut så känner jag ett sånt behagligt lugn inom mig. Hur lycklig jag är som får bo här, som får uppleva detta. Jag har skapat detta livet utifrån min dröm - en dröm om att bo utomlands i en storstad i ett varmt klimat. Livet är för kort för att inte leva ut sina drömmar och jag vill typ nypa mig i armen varje gång jag ser denna staden. Vackra underbara fucking amazing Sydney. 
 
Var hundvakt på jobb.... Note to self - skaffa aldrig två valpar samtidigt.. 
 
Jappp, thats pretty much it. Senaste veckorna har bestått av att flytta in till nya lägenheten, några utekvällar och myskvällar. Jag trivs otroligt bra i nya stället och i livet generellt. Nästa steg är att börja titta på nytt jobb - min tid på nuvarnade stället börjar gå mot sitt slut och jag är faktiskt rätt taggad att prova något nytt. Är sugen på att jobba på ett större/stort företag i CBD, kanske som rekryterings admin eller HR admin eller vad som. Vill iaf massa arbetskollegor o en social kultur o kanske jobba lite mer (fast inte för mycket hehe) än vad jag gör nu :) 
 
Har börjat gå till gymmet varje morgon innan jobb. Jag vet, jag är förvånad själv.. MEN det är faktiskt så jävla nice och är så himla pigg hela dagen. Plus så får jag se massa soluppgångar. Testar yoga också denna veckan :)
 
Något jag har lärt mig den senaste tiden är hur viktigt det är att ha ett intresse, en hobby förutom att jobba och göra vardagliga sysslor. Något man tycker är intressant som du får energi utav. Hemma i Sverige har jag mest varit en umgås med vänner/jobba/träna/resa när jag har råd människa. Men här är det en annan livsstil. Här har man intressen - om det är springa, yoga, netball, footy, surfning vad som helst.. Man gör saker iaf efter jobb och jag gillar det =) Jag springer ju regelbundet nu och har börjat testa yoga. Vi funderar på att börja på danskurser nu också. 
 
Iaf, nu är jag kall om mina fingrar orkar inte skriva mer. Vi hörs snart igen. Puss! 
 
 
Till top