Hello autumn

Everydaylife / Permalink / 2
Tjenis.
 
Här skriver jag "hello autumn" när det har varit höst i typ en månad. Men ändå. Tycker det passar detta inlägget. Förra hösten var jag i Australien, och jag SAKNADE den svenska hösten så mycket. Saknade färgerna, halsdukarna, tända ljusen och filmkvällar. So, I got what I was asking for.. Har varit dålig på att blogga senaste veckorna märker jag hehe. 
 
 
Har haft två mysiga helger. Förra helgen var jag hos Jessica i Hölle och gick på en höstprommis med en vovve som jag blev kär i. Vi promenera på stranden och hittade detta... SURFARE i Höllviken??? I oktober? What? 
Australien eller Sverige???? 
 
Har jobbat heltid hela oktober. Sjukt skönt! 
 
 
 
En jävligt god matlåda som jag gjorde. Lax med grönkål, quinoa och brysselkål sallad. Jumjum. 
 
Igår så stack vi på en höstprommis igen. Tog med oss söta ADHD hunden som jag är kär i trots hans överskottsenergi =) Allt var så jävla fint, löven, färgerna... Visst, jag kommer alltid föredra ljusar årstider men det kan vara mysigt med höst också... hehe. 
 
På kvällen körde vi höstmiddag. Bjöd över lite vänner och vi lagade mat ihop och åt. Blev faktiskt sjukt gott, är stolt över vår insats ;) Vi gjorde biffar med potatis, sötpotatis och rödbetor (älskar fucking rödbetor så jävla gott.) 
 
Jessan sov hos mig, sen gjorde jag Acaibowls till oss i morse =) 
 
Recept:
Banan
Blåbär
Havtorn
Passionsfrukt
Acai (pulver eller fryst doesnt matter)
Mandelmjölk (helst osötad)
Agavesirap (eller honung)
Hampaprotein (valfritt)
 
Toppar det med granola, kokos, chiafrön och bipollen. Behöver jag förklara hur nyttig och god denna frukost är????? =) 
 
Körde en joggingtur idag runt Malmö. Åh älskar springa när det är kallt ute, för så blir man helt svettig men blir ändå snabbt så nerkyld :) 
 
ASSÅ HUR SÖT?!?!?!?! 
 
Stranden i Malmö. 
 
Rena rama mästerverket hehe. 
 
 
 
Älskar den vovven! 
 
Har haft rätt mysiga dagar faktiskt. Denna vecka som kommer så jobbar jag 6 dagar och till helgen är det maskeradfest yeeey! =) 
 
PÖSSSSS 
Till top