Tuesday

Everydaylife / Permalink / 0


Tjena bloggen, 

Fyfan vad jag är SLUT! Var på Zumbapass och CXWORK pass. Vill inte ens diskutera hur svettig jag var. Det roliga var att jag stack dit med min syster, träffade två tjejkompisar som skulle på samma pass och så var instruktören en gammal jobbkompis till mig :) sjukt kul and I shaked my ass off!!!! 

Måste berätta om en hemsk upplevelse. I helgen så var jag lite vild och tänkte "fuck it" jag ska äta massa skitmat, så jävla längesen. Jag drack svart kaffe (inget jag gillar men det var innan träning) drack vin, mcdonaldsmat, brieost, cashewnöttter... Fick sån jäkla magknip på kvällen, mådde illa men tänkte att det går över but hell no. Dagen efter pratar jag i tele med Vanjo, plötsligt känner jag hur något typ.. Fräter.. Bakom bröstkorgen. Jätteskum känsla. Ignorerade det men kände tydligt att NÅGOT var skumt. Jag hade HALSBRÄNNA! Hur skumt?!? Trodde det var något old people eller överviktiga fick, men pratade med mina vänner och tydligen är det rätt så vanligt. 

Fyfan vad obehagligt. Mådde så himla dåligt, köpte medicin dagen efter och började med min nyttiga mat igen och så försvann det direkt. Aldrig mer sånt SKIT :O


Min fantastiska matlåda är en korvgryta med broccoli och persilja med krossade tomater (håller det enkelt, ingen grädde och grejer) och en schmexig sallad med spenat, gurka, feta, rödlök, avokado och en dressing gjort på honung/senap/olivolja :) 

Alla grönsaker har olika vitaminer/mineraler och när man käkar en sallad är det viktigt att blanda olika färger för alla färger innehåller olika vitaminer =) spenat innehåller klorofyll, järn, zink och protein. Morot innehåller betakaroten osv osv.

Nu ska jag fan sova! Godnatt och PUSS! 


Till top