Vad är jag för typ av människa?

Everydaylife / Permalink / 0
Vid matbordet? 
Jag äter min mat långsamt och pratar mer än vad jag äter. Gillar när det tar lång tid att äta så att man faktiskt pratar samtidigt som man äter och umgås. Hade aldrig hållt på med min mobil, utan gillar vara i samtalet och njuta av maten :) 
 
På nattklubben? 
Jag är den som beställer shots, dansar, försöker fixa ihop mina kompisar med folk av motsatta könet och är bara allmänt busig. Jag hatar sitta stilla utan gilar att mingla runt, dansa, skratta, skoja och vara "på hela stället". 
 
 
På stranden? 
Då kommer tanten inom mig fram. 50+ är på (i Australien då daaahh), sitter helst i skuggan och läser och dricker typ iste för det är så jävla avkopplande att höra havet samtidigt som jag läser och bara suger in stämningen. 
 
På efterfest? 
HHAHAHAHAH jag hamnar aldrig på efterfest. Jag tycker verkligen om tanken att festa kort och intensivt. Vill vara hemma senast 2 på natten och avsluta kvällen när den är på topp så jag har ett bra minne. 
 
 
I klädbutiker?
Gillar inte vara i klädbutiker för länge. Brukar mest bara överblicka lite snabbt, ser oftast direkt vad jag tycker om och spenderar väl max 5-10 minuter i en butik haha. Shopping är boooooring. 
 
Hemma hos andra? 
Då jävlar tar jag för mig. Jag blir som den inneboende som dom aldrig signed up for! En tredje housemate! Jag känner mig som hemma, gör min egna te, lämnar min tandborste och markerar mitt revir :D Vill mina vänner ska vara så hemma hos mig också, hatar behöva vara "värdinna" för någon hemma hos mig. Är det en vän till mig så vill jag dom ska kunna ta vad dom vill ur kylskåpet utan att behöva fråga.. 
 
I sängen? 
Sover som en bebis, tyst och gillar sova ensam. Förstår inte folk som inte kan sova själv, det är typ det skönaste som finns. Tycker det känns tryggt att ha någon annan i rummet som skyddar mig mot spöken men annars är jag en idependent sleeper. Dont want nobody in my bed! :D 
 
 
På flygplan? 
Jag sitter vid fönstret ALLTID, lyssnar på musik och kollar alltid ut och undrar över vilket land jag är i och låtsas att jag är en fågel. Är inte särskilt flygrädd men ibland blir jag paranoid och jag ber alltid en bön innan jag går på flyget. Just in case. 

Hemma en chilldag? 
Åååååååh bästa! Då äter jag min gröt på morgonen, eller kvarg och knäckemackor. Och jag dricker TE såklart vem fan dricker kaffe på morgonen... Sen kollar jag på någon reality TV i form av the hills, below deck, real housewives. Kollar tills jag tröttnar och blir rastlös. När jag blir väldigt rastlös försöker jag bli av med energi genom att städa/organisera saker hemma. Tycker inte om att vara hemma i en hel dag, en halvdag är skönt men sen vill jag hitta på något under dagen - åtsmindone någon springtur. Och på kvällen handlar jag mat på ICA och lagar mat med musik i bakgrunden och kanske kollar film på kvällen :) 

I ett förhållande? 
Hm oj vad svårt det beror ju säkert på förhållandet. Men jag vet att jag behöver väldigt mycket space och egentid, Tycker inte om när någon är för "på" mig. Behöver mitt utrymme och sakna den andra personen. Är så med vänner också. 

På morgonen/kvällar? 
På morgonen - pigg som fan! Är morgonglad och gillar vara uppe tidigt på morgonen och vara igång. Hatar sova till längre än 9. På kvällen är jag sömnig, flummig och skrattar åt torra grejer aka natthumor och går och lägger mig 11 senast 12 om jag inte gör något speciellt :) 

Till top