NEW JEANS

Everydaylife / Permalink / 0
Gick verkligen all in igår när jag träna. Kändes sjukt skönt att springa. Gick från att ha noll energi, till sjukt mycket energi EFTER att jag sprungit i 45 min + 45 min promenad. Skumt att man blir PIGG av att anstränga sig.. 

Efter det körde jag ben, och avslutade det med squats vilket är döden för ens stackars röv och ben. FYFAN. Började bli jätteanfådd och flåsade som en hyena. Blev så trött att jag blev lite yr. Satte mig ner en stund och vilade och kände att det var lugna puckar. 
 
Reste mig upp och skulle gå till omklädningsrummet, började se vitt och fatta att jag var på väg att svimma. Fick lägga mig ner på en bänk, medans en äldre kvinna kom fram och frågade ifall allt var okej. Så gullig kvinna, vill nypa hennes kinder och bli adopterad av henne :)



45 min på löpbandet och då brukar jag bli nöjd hehe. Då är man svettig som fan och sjukt pigg!


Här fick jag ligga, lite lay of shame. Vi mesar som svimmar av träningen hehe... 


Köpte ett par jeans på Hollister, och insåg hurbögig kille det var på påsen. Why?????? 

 
Hittade ett par jeans!!!!!!!!!!! Jag hittar ALDRIG jeans. Men nu vet jag att det finns jeans som passar mig på Hollister, wohoooo! (Fick ta storlek 25 också btw! Har alltid haft storlek 26-27 men tydligen så passade 25 bäst denna gången, jag klagar inte hehehhehehe)
 
Till top