Bondi

Everydaylife / Permalink / 0

In the ciiityyyyyy

Sydney Skyline

Operahuset

Harbour bridge
Mitt resesällskap
Operahus selfie


Wierd frukost. Trodde jag beställde en acai bowl but nopp... Nån slags pudding med kokos. Asså smakade inte alls gott! Hahahaha!!

Hoppeselfie

Lite meditation selfie



Tamarama beach såg fint ut idag 




Hela vägen till coogee!

Handen på hjärtat, de första dagarna har jag känt mig nere. Vi har haft så himla mycket otur i början och det påverkade mitt humör PLUS skitväder! Nu är vädret äntligen normalt. Då känner jag att det enda som saknas för mitt psyke är ett HEM!!!! 

Fan vad jag har HEMLÄNGTAN. Fast inte hem till Sverige, vill bara ha en vrå som är min egna med mina grejer upppackade, nytvättade och att vara nyduschat. Jag saknar att kunna komma hem, koka en kopp te (JA jag låter som en kärring but its truee :() kolla på en favoritserie eller typ bara glo på TV tills man somnar. Saknar att duscha i min egna dusch med tvålar som luktar gott. Saknar att ha mina kläder upphängda i garderoben i ordning. Saknar att kunna inreda ett rum mysigt. Att tända ljus och lyssna på musik. Att ligga o instagramma i en fluffig fin säng :( 

Saknar det så mycket att jag kan gråta om jag tänker på det tillräckligt länge. 

Mitt hostel är mörkt... Högljutt ibland.. Hallen är ISKALL... Min säng är OK men vi är sex pers i ett rum som är lika stort som mitt sovrum hemna i Sverige :( 

Vill inte vara klagig men kan inte hjälpa det. Ens hem är SKITVIKTIGT!! Jag har fan inget hem att gå hem och vila i, ladda batterierna i. Alltid nån jävla tjej som ska komma mitt i natten (WHATS UP MED ERA NATTÄVENTYR). 

Även om dagarna är jätteroliga så vill man ju ändå HEM i slutet av dagen. Men jag kan liksom aldrig gå hem..... :(

Till er där hemma i Sverige. Alexandra... Vanja... NJUT av era rena lakan. Ert rena hem, er TV, era TE koppar :( njut av det okej????? Uppskatta det!!!!!

Vi lämnar Sydney och detta hostelet imorgon. THANK GOD. Orkar inte en till natt här. Snälla, snälla gud. Gör att vårt nästa hostel är mysigt och fräsht! 
Till top