September

Everydaylife / Permalink / 0
Whaddupp! Hade föreläsning idag om statistik... kommer ALDRIG ifrån det ämnet. Min första psykologikurs bröt jag nästan ihop under statistikdelen, sjukt krävande. Trodde aldrig jag skulle behöva höra om standardavvikelse och typvärde, korrelationer igen but BOY I WAS WRONG. Fast nu gnäller jag bara, jag älskar psykologi hihi. 

Jobbade sedan tredje dagen på det nya jobbet. Börjar faktiskt trivas! Var lite skeptisk ifall arbetsuppgifterna verkligen passade mig (administration och kundtjänst) och det var väldigt stressande och krävande de första dagarna då det var otroligt mycket nytt att lära (och sen ska vi inte ens snacka om programmet och alla koder jag skulle kunna...). Men börjar redan komma in i det och har ringt mitt första samtal, det känns jättebra! Känns skönt att jag börjar komma ifrån restaurang/cafébranschen. Jag har gjort mitt där. 2 år inom den branschen.. Har lärt mig så jävla mycket om stress, problemlösning, kundservice och vikten av försäljning och service. Men jag vill ta med mig det till nya arbetsuppgifter. Har alltid sett mig själv jobba på ett kontor, så det känns faktiskt bra :) Fick beröm också att jag lär mig ovanligt fort! Längtar tills jag får en roll med mer ansvar och PERSONALANSVAR. Jag vill bli chef hehe. 

Saknar min lilla duva dock. Vill ha henne HÄR I SVERIGE eller att jag ska vara DÄR I LONDON. Inte att hon ska vara tusen mil ifrån mig.. Men på torsdag, LONDON HERE I COME!!! 
 
Höst i Lund.. love it
 
Imorgon har jag föreläsning om psykometri sen jobbar jag på coopan. Pössssssssssssssssss! 
 
Till top