Så jävla kul och bakfull

Everydaylife / Permalink / 0
Jag önskar att jag hade bilder från igår så att jag kunde visa hur kul jag hade but I dont. För jag hade så jävla kul att jag helt och hållet glömde att jag hade en mobil över huvudtaget. 

Min dag började med att förnya mitt pass. Jättekul. Fick vänta i 1,5 timme för att få mitt foto taget. Såg ut som en zigenarkvinna med mycket läppglans men skit i det. 

Gick till gymmet och körde lite Powerwalk på bandet, orkade liksom inte mer än det. 

Var bjuden till en hemmafest av Kajsa min uppsatskompanjon och tvekade först. Orkar jag? Ska jag verkligen gå när jag känner EN person, om ens det. Nej skitsamma. Men sen tänkte jag: BA GÖR DET. Är det tråkigt åk hem. Värre än så kan det inte vara. 

Fyfan vad kul jag hade, så glad att jag gick! En av de roligaste hemmafesterna jag varit på, om inte den roligaste faktiskt!! Började med middag, bara några tjejer. Jag åt godis och bröd hehe. Började dricka och helt plötsligt så kom mer och mer folk dit (killar) och helt plötsligt var jag svinfull och hade djup diskussion med tre killar om att den ena killen såg ut som Lenny Kravitz och jag skrattade så att jag grät. Helt plötsligt så satt jag med tjejerna på tinder och letade internationella studenter för att bli bjuden på utbytesstudentfester haha, och mitt från ingenstans dyker två amsterdamskillar upp på festen. Precis som på beställning! Hahahaha. 

Jag var den ENDA personen från Malmö. Alla var från uppåt i landet. Jag kände EN person men ändå var det den roligaste hemmafesten jag varit på, skrattade HELA tiden. Kände mig så lycklig och glad, för jag var inte i min trygghets zon. Och det är då jag trivs som bäst. 

När min dricka tog slut så snodde jag lite gin från en flaska. Visade sig att det var en tjejs dricka. Woooopsie. Men den ginen gjorde att jag blev ÄNNU fullare. 

Slutade med att hag tog tåget hem sjukt packad, kommer knappt ihåg hur jag kom hem... Blev nog helt normal för två timmar sen, fattar inte hur folk orkar festa idag också?! Är helt slut haha. 

Men det var en jävligt rolig kväll. Studentfester är lätt roligast! 
Till top