Job seeking

Australia 2017 / Permalink / 0

Hej!

Denna veckan har varit rätt tuff och har faktiskt känt väldigt mycket hemlängtan. Inte pga vädret eller så, jag ÄLSKAR Sydney! Men allt är väldigt dyrt och utan en stadig inkomst, eller ett jobb överhuvudtaget, så försvinner pengar jävligt fort och det är svårt att inte få ångest över det.

Har sökt 40 jobb denna veckan, utan att överdriva, och har än så länge bara fått massa nej. Samtidigt känner jag mig rastlös och pengarna börjar försvinna. Funderar på att gå tillbaka till mitt gamla jobb på restaurangen tills jag får ett "riktigt" jobb, bara så jag kan betala hyra och mat utan att få ångest. Men är V E R K L I G E N inte sugen på att jobba som servitris igen. Verkligen inte alls 😫. Men vi får se vad jag gör. Vill iallafall bara visa hur en dålig vecka kan vara, inte alltid så himla fantastiskt här när man är långt ifrån sina nära o kära men det är det som är själva utmaningen egentligen.

Idag ska vi åka till Paddington och gå på marknad. Imorgon åker vi nog till Newtown så vi försöker hålla oss upptagna på dagarna.

Springtur i Cenntenial Park
Bada i havet efterråt
Älskade älskade Bronte
Bondi kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta! 💗
Till top