September Spring

Australia 2017 / Permalink / 5
Lite bilder på senaste veckan. 
 
Hunter Valley blev tyvärr framflyttat från denna helgen.. Tittade på väderleksrapporten och så visade det typ stormvindar i Hunter Valley, så vi var tvugna att flytta fram det två veckor =( 
 
Men hängde runt havet i Bondi/Bronte och det var 30 grader varmt.... så man klagar ju inte direkt.. 
 
Satt här och läste min bok.. Finns det en skönare känsla än att vara själv? I dont think so. 
 
Gick loss på hälsomarknaden och köpte massa organic stuff hehe... Blev Tofugryta med organic pumpkin och qunioa. Fyfan vad gott. Så jävla grym jag är på att laga mat hehe. 
 
Mötte upp Catherine & hennes tjejkompis Elin i fredags för lite vino vid havet. =) 
 
En till ego bild för att why not.. 
 
På lördagkväll gick jag ut med Catherine, Lisa, Angelica & deras vän Rosie. Vi hade först tjejkväll på Catherines balkong (hon bor typ 400 meter från mig hehe, rätt nice) och sen gick vi ut i Bondi. 
 
Brunch i Double baaay. 
 
Såhär vill jag inreda mitt framtida strandhus.... 
 
Lunch i parken idag. Botanical Garden alltså... inga ord. Måste spendera mer tid här känner jag. 
 
 
 
En helt vanlig vårdag i Sydney :)
 
Och HÄR... jobbar jag! Huuuuuuur coolt? Detta är liksom huvudkontoret för hela företaget. 14000 anställda i hela världen och jag sitter i HQ i Sydney. I Sydney jobbar det typ 4-5 tusen anställda. Jag måste typ nypa mig i armen varje dag haha. Minns mitt första jobb som kalasvärdinna på Andys Lekland när jag var 19 (?) och idag jobbar jag för en stor investmentbank på deras HR/rekryteringsavdelning och jag trivs skitbra! Jag och min tjejkompis på jobb skrattar alltid åt hur lost vi egentligen är men att vi håller god min och låtsas att vi har koll haha!! 
 
Men det känns väldigt skönt att jag "hittat" vad jag vill göra i framtiden. Jag var ju inte helt 100 på att det var rätt väg i livet att gå gällande karriär när jag var yngre. Men idag känner jag faktiskt att det känns rätt. Bättre än vad jag trodde det skulle vara. Roligare än vad jag trodde, och jag är bättre på det än vad jag anade.. Hur saker löser sig av sig själv ibland.. 
 
Nu måste jag fan sova. Upp 05:00 imorgon, gymmet, frukost på jobb och sen kötta jobb hela dagen. =) 
Puss!! 
 
Till top