Okända

Everydaylife / Permalink / 0
En sak jag funderat länge på är livet. Jag är lite av en filosof ibland. En sak jag hatade innan var att jag aldrig visste vad som skulle hända, man vet aldrig vad som händer runt om hörnet. Thats how life works. Men då tänker jag på Fraser Island i Australien, bästa resan i mitt liv. Innan fraser Island så samlades vi alla för en genomgång. Vår guide sa: "Var beredd på att inget kommer gå som planerat, allting kommer gå fel. Ni kommer inte ha lyxigt boende, er bil kommer antagligen gå sönder, vädret kanske kommer bli dåligt och allt kan verkligen hända. Men hör vi någon klaga så kommer vi skicka tillbaka personen. Its all part of the experience, now.. who wants to come with us?!"
 
Jag minns att jag blev rädd, typ omg.. Great! Men sen tänkte jag: Fan vad KUL. Och helt ärligt, den utflykten var det bästa jag gjorde i Australien. Vår bil gick sönder, vi fick i pissregn gå ut i vår bikini och lägga oss under bilen för att gräva ut den ur all sand, vi sov bland kackerlackor o myror, duschen var hemsk, maten var äcklig, vi drack goon med sand i ur metallkoppar och det pissregnade i två dagar utav tre. Inget gick som planerat, men jag ahde så JÄVLA KUL!!!!!!!!!!! Än idag kan jag tänka tillbaka på när vi på kvällarna satt vid havet hela gänget, drack vår äckliga goon o pratade. Jobbiga fransmannen som var sjukt klängig på mig (He was in love), tysken som vi trodde var en kanadensare för han hade så perfekt engelska, vår söta Dale............ Jag kommer bära med mig den resan resten av mitt liv. För även om allt sket sig så hade vi så jävla kul. Varför? För vår inställning! Vi alla var glada o lät inte saker som gick fel påverka vårt humör.
 
Är det inte så livet är egentligen? Saker går aldrig exakt som planerat. Man vet aldrig vad som händer. Saker skiter sig, man tänkte en sak men det blev något annat, man hade inte planerat att göra det men så hände det ändå. Livet är så oförutsägbart. Runt varje hörn väntar något annat. Går det att förberedda sig? Nä, egentligen inte. Man ska bara ha en positiv inställning, som den jag hade i Fraser. För egentligen låter Fraser som en hemsk utflykt, mne det var det inte. Jag hade kunnat klaga o böla, men det gjorde jag inte. Jag älskar att Australien gjorde mig tuffare. Och jag saknar Aussie varje dag. Verkligen. Killarna, mentaliteten, livsstilen... Hur lycklig jag var! Så tacksam jag är för en sån fantastisk upplevelse. Herregud vilken tur jag haft, vilken fantastisk grej jag fått möjligheten att uppleva. Kan inte tacka Gud nog. Och jag har lärt mig så mycket. Som det här med positiv inställning. Du vet aldrig vad livet kommer att göra, vilken väg livet väljer åt dig. Det är bara att go with the flow, och när allt inte går som man trode.. ja då skrattar man och hänger med ändå. :)
Till top