Recap 2014

Everydaylife / Permalink / 0
Tänkte göra en recap över 2014, året som gått i bilder :) Gillar göra det varje år för att kolla tillbaka på åren som går. 


Jag började året på bästa sätt: Att åka till Australien med två tjejer jag knappt kände: Siri och Daniella. Vi träffades på jobb och av någon konstig slump (ödet) så visade sig att vi alla tre ville till Australien men inte hade någon att åka med. Vi åkte tillsammans och det var DET BÄSTA JAG FUCKING NÅGONSIN GJORT!! 


Januari. I dubai tillsammans med mina musketörer. I början på vår resa :) 
 
 

Januari. På Australia Zoo med en söt känguru som inte vila kela :( 



I Sydney på Bondi beach <3


Mars. Åkte helt själv till NYA ZEELAND vilket inte alls var planerat på min lista. Ni vet när ni får en sån konstig magkänsla att man bara MÅSTE göra en sak och man MÅSTE göra det nu. Det var Nya Zeeland för mig. Kan inte förklara känslan förutom att det var en stark magkänsla som sa: BA GÖR DET!!!!! Så jäkla kul jag hade. Var helt ensam i början och åkte helt själv till Christchurch. Ville böla och dom första dagarna var så otroligt tuffa. Det är inte lätt att resa själv.. Man känner sig så ensam. Men jag  träffade människor och fick vänner som jag fortfarrande har kontakt med idag :) 


Mars. Sista bilden påväg till Aucklands flygplats. Sista bilden och där vägde jag +2 kg min ursprunglia vikt. Woopsi hihi.


Tillbaka i Sverige i mars = ta igen all skola man missat plus träning :( 


Har knappt några bilder från April för jag hade sån jäkla ångest då, jag pluggade nånstop samtidigt som jag försökte hitta praktikplats och sommarjobb. Maj: Sommaren närmade sig och jag umgick med mina vänner =) 



Började bli varmare och sommaren spenderade jag arbetslös (hehe) och med mina vänner på stranden, hemmakvällar, BBQ osv. 

Juli: Tror jag. Åkte och hälsade på Siri på Smögen. Fyfan vad vackert, är fortfarande i chock! Sverige är vackrare än man tror. Under sommaren åkte jag även till GOTLAND?!??! Över en dag, blev erbjuden ett jobb där. Åkte dit, tackade nä och kom hem... hahahahahaha.... 


Full och glad på Smögen kl 3 på natten. Såååå vackert. 


Midsommar: Full och sjuk hemma hos Mariana, hehehehhehehe. Blev svinfull trots att jag var sjuk och fyfan vad hemskt jag mådde på morgonen! 

Sommar. Umgicks mycket med dessa fula människor =) 


Juli. Svinlökigt och VARMT denna somaren. Tackar jag inte nej till :D 

Juli: Mycket tid spenderades på stranden, Lomma.. falsterbo etc :) 

Augusti: Sommarlovet var finito för mig och jag började sommarjobba på Gleerups. Jättemysigt jobb! Lite konstigt att jobba heltid 8-4 till skillnad från att leva flummlivet hehe.. Vi var på big slap och det var svinkul! 

Augusti: Spenderade iprincip hela Augusti på jobbet hehe. Men jag trivdes faktiskt rätt bra :D 

September: My birthday och jag slutade samtidigt mitt sommarjobb samtidigt som jag blev 22! Firade min födelsedag med mina närmsta vänner hos mig =) 

September: Firade Amiras birthday i stugan. Skitkul!!! Fyfan vad man borde göra sånt oftare :D


Oktober: Började praktiken och det var svinläskigt hahahahha. Allt var så seriöst och jag kände att vafan gör jag här?!?!?! Men efter ett tag började jag älska min kollegor dom var jättesnälla, och jag började trivas. Blev rätt ledsen när jag slutade för kände mig hemma efter ett tag :) Var dock jäkligt redo att sluta där. 

November: Vi åkte till Mariana på island och hade skitball. Var riktigt nice att resa bort, behövdes efter jobben :) 

Nov: Maskerad hos Naida :) 

Dec: Började jobba på mitt gamla jobb på Biggan igen. Hade saknat det. Servera öl, stå i baren och ha SKITROLIGA KOLLEGOR!!!! Festande och livstilen. Jag bara saknade det. Så jag jobbade julborden och fyfan vad kul jag hade detta året också =) Restaurangen och sportsbaren är roligast. Hatar dock gå på banorna... 

Lite julfirande med mina vänner :) 

Juldagen = UTGÅNG OCH jag hade skitball =) 

 
Hur fan ska jag sammanfatta 2014? Känns som året bara flög förbi samtidigt som jag ändå gjort rätt mycket. Jag har utvecklats som fan, varje år blir jag en bättre version av mig själv. Jag uppfyllde många drömmar: resor, "karriär" osv. Har lärt mig så mycket. Speciellt att inte tänka  för mycket, bara göra. Ibland är själva tänkandet läskigare än att göra något. När jag åkte till Australien tänkte jag så mycket: hur fan ska det lösa sig? Hur ska jag göra? Men allting löööööser sig :) 
 
Vad mer? Jag har haft häftiga resmål: Dubai, Australien, Nya Zeeland, Sverige hehe och Island. Rätt häftiga ställen att åka till ! :) 

Något jag lagt märkte till detta året är att jag tänkt mycket på mig själv, mycket på hur jag är som människa, att jag vill bli en bättre människa, mycket träning och testat meditation och så. Bara för jag vill trivas som person och hitta mig själv och bli starkare. Kände mycket att jag blev det efter Aussie. Australien kommer alltid vara 2014 för mig. Det gjorde fan mitt år. Snackar om det så mycket haha, mina vänner är nog trötta på det! Finns alltid gott och ont i alla år. 
 
2015 - jag är redo att lämna 2014 bakom mig. Det är ingen "nystart" utan ett fortsättning, på förhoppningvis förbättringar och roliga äventyr och roliga människor =) Jag är glad för de bra människorna jag har i mitt liv, och jag vill gärna tänka att det är för att jag är en bra människa själv! 
 
Nu ska jag fan fixa mig, måste sminka mig osv och sen sticka och fira nyår. Ligger inne med värsta huvudvärken vetifan hur jag ska bli av med den =( 
 
Pössssssssssssss
 
 
 
 
 
Till top