2013 i bilder

Everydaylife / Permalink / 0
Som tidigare lovat kommer mitt år 2013 i bilder. Alltid kul att kolla tillbaka :) 

Började året med att åka med min familj till Jordanien, Aqaba. Intressant resemål som fan! Har nog aldrig ätit så mycket i mitt liv HERREJISUS VILKEN MAT!!!!!!! 

Njöt av utsikten från poolen. Utsikten är röda havet och egypten. Hur coolt? 
 
Herrejesus vilken fotograf jag är. Fångar ögonblick som ingenting! Så sjukt vackert. 
 

På en privat strand i Jordanien. Trodde det skulle vara turistvänligt och att det skulle vara OK med att gå runt i Bikini. Well.. Det var det igge. aHahahahahhahaha. Man fick lite halvskumma blickar BUT WHO CARES?! JAG BOR I SVERIGE JAG KOMMER UTNYTTJA VARTENDA SOLSTRÅLE JAG FÅR.

Samma dag som jag landa åkte jag till en tjejkompis tjejmiddag. Talk about spontan ;) 
 
Jobbade på Biggan lite då och då, alltid lika kul att vara där :) 
 
 
Februari. Den här kvällen var väldigt speciell för mig. Skulle egentligen inte gå dit, hade planerat att jobba. Men sen tänkte jag: Äh, jag är 21. Var spontan Sandra! Och så gick jag, och nu i efterhand är jag väldigt glad för det hehe. 
 

Glädjen under februari varade inte länge för snön och tentorna började hagla in. 

Lite tröst under pluggning, världens gulligaste alla hjärtans dags present :) 
 

Under februari/mars började jag även jobba på Malmö Mässan. Det var jättekul och intressant och jag fick se massa olika mässor och träffa olika människor. Fick även möjligheten att jobba under Melodifestivalen vilket var lite som en dream come true :D 

Februari/Mars. Föreläsningarna i skolan var inte jätteroliga. Mycket roligare att ta fula egobilder på sig själv :D
 

Mars. Hängde mycket på gymmet (av en anledning hehe) 

 
 

Var nyttig! 


8 mars - Bögens födelsedag firades på Mando och Klubb F. Sjukt rolig kväll med världens bästa vänner!!! 


Duvans birthday firades på Fridays och... nånstans mer. Herregud minns inte. Men det var en jätterolig kväll iallafall. Älskar girls night out. ALL GIRLS!!!! 
 


Våren kom och började jobba i Sportsbaren, samtidigt som jag jobbade på Malmö Mässan. Fick även jobb på Coop och jobbade där under våren. Var jätteglad över det jobbet :) 




Efter min resa till Jordanien blev jag så jävla sugen på att testa Malmös arabiska matställen. Vi är ju omringad av dom? Varför har jag aldrig tänkt på det innan? Varför har jag käkat subway när det finns tusen guldkorn i min egna hemstad?!? Arabisk mat is the shiet :') 


April. Matfestival i stan. Testade krokodil och känguruburgare... 


Monis fyllde år och vi gick ut och åt! 


Bästa som finns med våren är all utomhusträning och promenader :D 



Maj - Minns att jag var jätteglad under denna månaden. Jobbade på melodifestivalen och tyckte det var en jätterolig upplevelse! 
 

Den här dagen var också väldigt speciell för mig :) 


En powerwalk med min duva, bästa som finns :) 



Sommaren började närma sig med storsteg och jag minns att jag satt med min hemtenta men hade NOLL motivation att plugga. Vill bara jobba, vara ledig och sola, ha kul. Så tog hellre egobilder på mig än att skriva om "arbetsmiljö och hälsa" :'D 
 

Stack till stranden istället för att plugga :D 

Lille Eirikur tog studenten. Kan inte fatta hur stor han har blivit. Hur kan HAN tagit studenten? Han var typ 15 nyss?!?! They grow up so fast :') en jätterolig kväll!! 
Eikans student :) 
Min storasyster tog examen och vi åkte och hälsade på henne i Halmstad. Första gången jag var där och hon har bott där i 3 år. Snacka om att vara en dålig syster hahahahah. Men det var så otroligt fint i Tylösand men GUD VAD LITE FOLK?!?! Minns att jag natten innan detta var ute med en speciell person till kl 4 på natten och jag vaknade upp så jävla trött och sliten hahaha. Oh those summer nights :) 
 

Började ta tag i mina drömmar. Har en äventyrligare sida inom mig som älskar extremsaker. Jag kan vara väldigt spontan och äventyrslysten. Gilla adrenalinet och kicken. Så det är klart jag HOPPAR FALLSKÄRM!!?!?! En av de bästa upplevelserna jag haft och det ska lätt göras om :D 


Efter hoppet!! 


Jepp, thats me :D Jumping out of a plane like a boss!! 



Kan inte beskriva känslan av fritt fall. HELT JÄVLA SJUKT!!!!!!!!! 


Vi hängde mycket på ribban den sommaren. Jag hade tyvärr en dålig vecka eller två den tiden vi hängde där. Men det var mysigt och kul. Vi var ett helt gäng och vi drack cider, käkade nötter och spelade kort. Levde livet :) 




En egobild innan jag mötte upp Monis och hennes vänner. Vi satt i parken, rökte vattenpipa och hade tjejsnack tills solen gick ner. Fan vad jag saknar sommaren nu!!!! 


Hoppade in lite då och då i baren (där det var stendött då det var lågsäsong) och mina mojitos är fan poppis :D 


Personalaktivitet med Coopan :D Brännboll och grillning, jätterolig kväll! 


Och så blev det augusti och BIG SLAP!!!! EN AV DE BÄSTA DAGARNA DETTA ÅRET!!!!! HOUSEMUSIK!!!! (och ja, jag har glitter på min arm. GO HARD O GO HOME!) 


Fick SÅKLART världens huvudvärk (en av årets varmaste dagar) och la helt däckad på gräset innan vi gick in. Jag var dock helt övertygad om att jag skulle ha en bra dag, så jag tog en tablett, vilade lite och SEN RAVADE VI HELA KVÄLLEN!
 

3 AUGUSTI 2013!! Like mike och dimitri vegas som är MINA ÄLSKLINGAR!!!!! Deras musik är mitt hjärta.


Känn glädjen. Känn lyckan. 


Riktigt grym! Han hade en mix på Wake Me Up som jag blev jättekär i! Big Slap var verkligen en av höjdpunkterna år 2013. Jag är en houselover och att man annordnat en housefestival, med min favoritmusik i min egna hemstad... asså. Fatta hur lycklig jag var?!


Att jobba dagen efter var dock inte lika kul hahahahahahhaha



MY RIDE THIS SUMMER ;) 

 
 
 
 
 

Sommarfesten på moriskan. Sjukt rolig kväll ;) 


Grillkvällar med mina vänner :) 


Midsommarmiddag hos mig :) 
 

Minns att jag smsade Lager: "Omg... jag har gjort ett misstag. Har dragit hem en kille." Och han blev helt exalterad och var så beredd på att dissa sönder mig. Och så smsade jag denna bilden och bara "WHAT HAVE I DONE?!?!?!?!?". Hahahahhahaha. Alltid lika kul att skoja med honom :D 



Sensommaren kom och jag började bli meddragen ganska ofta till Privé som var rätt "nyöppnad". Det är dock inte alls mitt ställe för DOM SPELAR R&B AND IM A HOUSECHICK!!!! Så mina besök på Prive blev inte långvariga :) 


En dag var vår bil sönder, vilket innebar att jag fick köra runt med en taxibil. Hahaha, det var så jävla ball att hämta mina vänner med denna bilen. Och snacka om att folk stirrade, sjukt ball :D 


På stranden :) 

Slutet av sommaren och Naida skaffade hund......... Hon har fortfarnde inte slutat prata om honom...... 



Uppfyllde dröm nummer 2 och åkte till Barcelona! :D Detta är en bild från innan vi gick ut! 


Blev helt kär i denna klänningen och ryggen! 


Och jag blev dessutom sjukt kär i staden. Barcelona är så jävla vackert. Den staden har ALLT. Shopping, nattliv, strand. Träffade så mycket intressanta människor. Kommer aldrig glömma den resan och den staden. Men känner att jag är klar med Barcelona. Been there, done that :D 


På Razzmatazz i Barca 


Vi tröttnade på stadslivet och besökte småbyar runtomkring. Byarna var jättecharmiga och gulliga och det kostade max 50 spänn att ta sig dit. Väldigt intressant att se hur det är runtomrking och inte bara vara fast i Barcelona hela tiden :D Vi hittade små mysiga stränder! 


Utanför Sagrada Familia :D 



Festandet och solen gjorde så att jag fick feber. Men det hindrade mig inte från att leva livet fullt ut i Barcelona ändå :D 


Otroligt vacker kyrka! 


Kom hem och blev kär i min Michael Kors väska. Marri och Vanja skämtar om hur besatt jag är utav väskan och hur jag kallar väskan "MICHAEL" som i : "Omg, var är Michael??? Har ni satt han?!". Jepp, Im the crazy lady with a nice bag :D 
 

September. Hela året har jag tränat regelbundet. Tror absolut inte på det hära med stenhårda dieter och stenhårda träningspass. Ät vad du vill med måtta och träna när du känner för det och vill :D Det är då det kommer att hålla! 


September och min födelsedag!!!! 


Med mina systrar <3 


En skitball sak är att varje gång jag dricker så börjar jag prata om enhörningar. Jag vet inte varför????? Det bara kommer upp i mitt huvud hur mycket jag älskar enhörningar och hur ledsen jag är att det inte finns några här. Jag skojar inte. Jag nämner enhörningar HELA TIDEN.  I just love them :) 


Lots of love! 


Har alltid velat besöka en sån hära tunnel med hajar :D 




Hösten närmade sig och fick stängningar på Coopan. Inte lika roligt att stänga varannan lördag och varje tisdag men samtidigt hade jag roliga kollegor och j


2013 - Året då jag blev kär i MK :D 


September - Iochmed mina sena kvällar på jobb passade jag på att utnyttja de möjligheterna jag hade för att faktiskt leva ett normalt liv som 21-åring :D 


Såhär kul var det att sitta i kassan...... Hahahaha.


Vi ordnade en överraskningsfest till Vanja för hon skulle uppfylla sin dröm med att flytta till London och plugga. 


Började jobba på Feddan. Var så glad för jag äntligen började jobba på ett kontor och inte i servicebranschen :) 
 

Uppfyllde en annan dröm och såg mitt favoritband spela i London :D 
 

Besökte Vanjizz på hennes fina skola ;) 


Utekväll i London 




Oktober - Det var lite tomt och tråkigt att inte ha sin närmsta vän hemma. Men jag försökte göra det bästa utav situationen och vi hade kul ändå :D 
 

Vintern började närma sig igen och jag började använda mysiga tjocka tröjor. 


Käkade massor med Sushi under hösten. Chill Out är ett av favvisställena :) 


Hösten kom till Lund. Började läsa på 150 % och kände mig jätteglad att jag fick läsa något jag verkligen var intressad utav. Dock var hela hösten väldigt stressig då jag hade två kurser och två jobb att hålla koll på. Det kunde ibland vara väldigt jobbigt men jag ångrar ingenting i efterhand :) 


November - Blekheten började komma. Detta var dagen innan högskoleprovet minns jag. 


November - Ibland var det lite tråkigt på jobb när jag satt o ringde och då var det roligare att ta bilder på sig själv. 




En spontan utekväll med mina jobbkollegor :D 

 November - En av de roligaste festerna detta året :D 
 
 
December - Började väldigt stressigt då jag hade en B-uppsats att börja skriva samtidigt som jag hade två jobb. Men det hela lugnade ner sig efter ett tag. Vanja kom hem under julen och jag kände mig glad att vi alla äntligen var samlade igen!! På Marris bday var vi hemma hos henne och hade en skitrolig kväll :D 
 
 
Tog även ett stort (och läskigt) beslut att uppfylla en av mina livsdrömmar med att åka till Australien själv :D Är stolt över mig själv att jag tar tag i detta! 
 
Är tacksam över året jag fått leva och de upplevelser jag fått vara med om. Ibland kan man ha en dålig dag och allt känns prutt, men då kollar jag tillbaka på alla bilder, alla bilder, alla upplevelser och inser hur lyckligt lottad jag faktiskt är. Hur mycket jag tar för givet. Uppskattar allt jag får vara med om och varje dag som jag får. 
 
2013 har varit ett självständigt år då jag har fått stå på egna ben och själv tagit tag i mina drömmar, mina jobb och skola. Jag känner mig vuxen, självständig och fri. Jag fattar mina egna beslut och behöver inte ta hänsyn till någon annan. Jag är 21 år och lever livet som en 21 åring ska :D  Nångång när jag kollar tillbaka kommer jag antagligen sakna tiden då jag var young, wild and free och jag måste därför ta vara på det och leva det fullt ut! 
 
2014 - vad som händer ingen aning. Jag går in i 2014 som ett vitt blad och positiva tankar. Vi får se hur det blir :D Tack 2013 för detta året och för alla människor som varit med i det. Men 2014 - jag är redo! 
Till top