Hunter Valley

Australia 2017 / Permalink / 0
Måste berätta om vår mysiga helg i Hunter Valley! Åhhhh det var så jävla mysigt och fint!!! Så välbehövligt att lämna stan :) :) :) 
 
Hunter Valley ligger två timmar norr om Sydney och är det största vinområdet i Australien (tror jag). Vi var där över en natt och vi hade så jävla KUL! 
 
Hunter Valley gänget: 
Så fina vingårdar :) 
 
Bara TITTA vad fint... Kängrusar överallt, vingårdar... australienare... naturen.. åååhhhh.. 
 
Vi besökte olika vingårdar och gjorde massa vintestningar. Allting är i princip gratis, i värsta fall betalar du 5 dollar och får liksom obegränsat med vin och ost hehe.... Jag klagar inte.... :) 
 
Såhär såg en vinprovning ut. Jag har lärt mig att: 1 - Jag gillar inte röd vin. 2 - Jag gillar bara väldigt söta vita viner eller rose. 3 - Jag bryr mig inte så mycket om vin! Hahahha!! Är ingen direkt vindrickare kan jag påstå. Dricker väl för att bli full och för att det är det godaste/billigaste att dricka. 
 
Vingårdar :) 
 
Vi mötte upp två killar från England och bjöd ut dom på middag lol!! Hahhaa jätterandom, men blev en skitmysig och rolig middag på en mysig restaurang.
 
På kvällen satt vi vid brasan och började prata med ett australiensiskt par, jättegulliga var dom också :) 
 
På söndag morgon var det dagt för.... HOT AIR BALLOON WOHOOO!!! Så exalterad! Jag fick hjälpa till att blåsa upp ballongen och det var skittungt haha! 
 
Blåser upp alla ballonger..

Blev avundsjuk när man såg dom andra ballongerna som åkte iväg... jag ville också åka iväg!! 
 
Och sen lyfte vi.. Altlså... soluppgången.............. inga ord. Så vackert. 
 
Up in the air!!! 
 

Det var såååå mysigt! Fridfullt :)

 
 
Det var perfekt soluppgång och jag var lite nervös för väderleksrapporten sa det skulle vara väldigt dåligt.. men det var en PERFEKT morgon!!! vilken tur :D 
 
 
 
Det var så roligt, för efter att vi kommit tillbaka till Sydney så fick jag ett mail från vår pilot. Han ville tacka för att vi varit så hjälpsamma med att blåsa upp ballongen/städa undan så han bjöd på denna bilden!!! Så söt =) 
 
Dags för landning.. 
 
Så tacksam för varje dag jag får. För varje upplevelse jag får vara med om. För det fina jag har fått se i världen och allt det fina jag fortfarande har att uppleva.
 
Vi landade och den här killen var så jävla söt att jag var tvungen att ta en smygbild haha. Han liknade Ryan Gosling och var så söt. Han hjälpte oss att ta bilder och bara var så allmänt trevlig... 
 
Hittade en väldigt bra rea!! 
Obligatorisk hoppbild! 
 
 
Dagne efter körde vi vingårdar round 2 innan vi åkte tillbaka till Sydney...
 
SÅÅÅÅ mysig helg!! Åh insåg hur mycket jag saknat att resa.. Har varit för mycket jobb och för lite äventyr de senaste månaderna även om jag bor i Australien. Dags att börja resa lite snart tycker jag :) Var så himla roligt sällskap också och vi alla hade så himla roligt ihop!! 
 
Åk till Hunter Valley om ni får möjlighet! :) 
Till top