BUDAPEST

Everydaylife / Permalink / 0
Kommentar: Så snygg du är!! *heart eyes emoji* Vad är din etnicitet?
Svar: TACK söta! Polen & Syrien :) 
 
Well well, imorgon är dagen då jag sticker iväg till Budapest med två tjejkompisar! Alltså, så jävla roligt! Har verkligen behövt komma iväg då jag sitter och väntar på på ett besked, och det enda jag gjort den senaste tiden är jobba, jobba och jobba ;) Har varit sugen på att åka till Budapest enda sens jag började jobba på mitt jobb, har så himla många kunder som reser till Budapest och alla pratar så himla bra om det. Ska bli så skönt att bara köra en girlstrip, äta goda middagar, gå på spa och bara lyxa till det haha! Har aldrig varit i Ungern tidigare och vill så gärna se mer av Europa så jag är skittaggad. 
 
 
Åh, verkar så vackert! Har också hört att det ska vara sjukt prisvärt allting i Budapest så ska bli kul att undersöka detta närmare hehe... Återkommer om detta efter resan. 
 
Vinterselfie idag
 
Häromdagen gick jag förbi Malmö Högskola, och jag lovar.. under ett kort ögonblick så kändes det som jag fortfarande pluggade. Fyfan, snacka om kalla kårar. Är så klar med skolan att det inte är sant. Och att jag fortfarande ibland drömmer mardrömmar om skolan säger väl en del? :D 
 
Besökte Malmö Saluhall med Neggan på en afterwork en dag, testade denna nudelsoppan. Asså, nej gillade inte den. Gillar koriander och kött men tyckte bara nudlarna var geggiga, köttet var typ segt.. själva soppan var god liksom men inte resten. 
 
 
Åh, min goda veganska mat. Tofugryta med böngröddar och morot, med ångkokt broccoli och sötpotatis. Så gott! Hatade tofu första gången jag åt det men nu är jag typ besatt?!? Är så himla sugen på sojaprodukter - soyoghurt, tofu, sojbönspasta, sojamjöl. Äter det typ varje dag. Nyttigt och gott =) 
 
Så himla typiskt att jag har sjukaste magknipen dagen innan jag ska resa iväg. Tror jag åt något dåligt i stan eller så var det kaffen som jag drag men har sjukaste magknipen och vet inte vad jag ska göra för att bli av med det. 
 
Ska dricka mitt kamomillte nu och försöka fixa en packning. Ha det så gytt, puss! 
 
Till top