September

Everydaylife / Permalink / 0
Tiden går fort när man har roligt. Är det inte det man säger? 

Gått 2 veckor utav praktiken redan. Knäppt hur fort det gått och jag trivs väldigt bra. Första dagen var överväldigande. Så mycjet nya intryck, nytt ställe ny information. Gick hem och tänkte: FAN vad knäppt mycket allt blev nu.. Men efter nån dag kändes det bättre. Lära känna kollegor, hitta rutiner. Så det är så fort något är "nytt". Man måste ge det en chans för att anpassa sig. 

Jag har fått växa väldigt mycket dessa två veckor redan. Fått göra telefonintervjuer, referenstagning, gjort protokoll, gjort urval, tittat på intervjuer, gjort olika dokument. Det är faktiskt jävligt spännande och uppgifterna känns rätt liksom. Kan sakna den avslappnade stämningen bland personalen när man är lite yngre allihopa.. Alltid kul att jobba med folk i sin egen ålder. 




Lite egobilder från toan hehe.

Imon ska vi till en stuga för att fira Amiras birthday. Kommer nog bli jättekul, har fixat jelloshots som är mitt nya beroende. 

Annars så trivs jag. Det är sen sommar/tidig höst och tunn jacka väder. Försöker träna och röra på mig, och ha mycket egentid. Märker jag blir gladare då. Ibland är det som att folk tar min glada energi, då tycker jag nästan mer om att vara för mig själv :) jätteskumt för har inte varit såhär innan! Måste betyda att jag trivs mer i mig själv. Det känns så! 

Pöss
Till top