November

Everydaylife / Permalink / 0
Jag kan inte fatta hur fort detta året har gått. Jag säger det hela tiden men tiden går läskigt fort. Och detta året har verkligen varit händelserikt. Jag tycker om det. Jag kan ärligt talat säga att jag levde två olika liv i början och i slutet av detta året. Skumt va? Att så mycket kan ändras på bara några månader. 
 
Min duva har varit hemma på besök nu denna veckan, och det har varit så jävla SKÖNT att ha henne här. Jag uppskattade det nog inte riktigt när hon väl bodde här "fulltime". Att ha sin bästa vän, sin partner in crime bara 5 meter ifrån sig. Någon som känner och förstår dig TOTALT. Du behöver inte ens säga att du har en dålig dag eller att du är glad över något för hon märker det direkt på mig. Det är så jävla skönt och jag har saknat den känslan. Nu åker hon igen och är borta i 3-4 veckor och sen är hon hemma en hel månad :D 
 
Lite bilder från senaste tiden:
 
Har haft en jättestressig period. Fick min tenta på fredagen och satt och pluggade EN FREDAGKVÄLL!!! Inte OK tycker jag. Mitt jobb skulle ha afterwork och då tänkte jag: vafan gör jag, en 21 åring, inne en fredagkväll när jag kan vara ute? Så jag gick ut. Och jag hade SKITKUL!! Men att jag sen vaknade 6 timmar efter senare, still drunk, och skulle jobba hela dagen var en annan historia. Do NOT try that at home hahahah. Höll på och spy varje gång jag rörde mitt huvud för snabbt. 
 
 
 
 
En skitball maskeradfest!!!!!!!! Naidis fyllde år och vi alla skulle vara utklädda. Så jävla ball fyfan vad jag skratta. Jag tog på mig den fula masken och dansade sliskigt. Vi gjorde massa videos och hade skitkul. Hela gänget samlat för första gången på LÄNGE.
 
Snart mitten av november och jag börjar en ny kurs och B-uppsatsskrivande snart. Hela december kommer vara crazy med jobb och skola. Ska jobba så mycket jag bara kan. Dels för att jag hatar vintern och hellre jobbar som en idiot under den tiden (så att tiden går fort), dels för att jag behöver pengarna då jag funderar på att göra en längre resa. :) 
 
Toodles mcnoodles! 
Till top